Een Frans bedrijf

Sisley is een Frans bedrijf dat huidverzorgings- en make-upproducten ontwikkelt en distribueert en daarnaast een zeer geraffineerde parfumlijn heeft.

De familie d’Ornano is al drie generaties lang gespecialiseerd in het ontwikkelen van cosmetica en heeft verschillende wereldbekende merken op de mark gebracht.

Toen Hubert d’Ornano Sisley in 1976 oprichtte, waren aromatherapie en phytotherapie in Europa nog niet zo bekend. Het gebruik van botanische werkstoffen en etherische oliën in schoonheidsproducten was toen nog een bijzonder innovatief concept.

Hubert d’Ornano had al vroeg door dat de plantenwereld een zeer omvangrijk onderzoeksgebied was: er bestaan zo'n 800.000 verschillende planten. Het voortbestaan van de mens is sterk afhankelijk van het voortbestaan van de plantenwereld om te kunnen ademen, te eten en gezond te blijven.

Als een echte pionier combineerde hij zijn kennis met een rigoureuze aanpak: hij liet zijn onderzoekslaboratoria zich specialiseren in Phytocosmetologie.

 

Een familiebedrijf

Hubert d'Ornano, een idealist die bekend staat om zijn moed en ondernemerschap, stond meer dan dertig jaar aan het hoofd van het merk Sisley. De drie kernwaarden van Sisley zijn: innovatie, kwaliteit en ondernemerschap.

Isabelle d'Ornano, zijn vrouw en vice-president, houdt toezicht op het ontwikkelingsproces en de marketing, terwijl zijn zoon Philippe als General Manager de internationale ontwikkeling van het bedrijf in goede banen leidt. Zijn dochter, Christine d'Ornano, is Assistant General Manager en leidt bovendien een van de dochtermaatschappijen.

Samen vormen ze een hecht managementteam met duizenden medewerkers van bijna 100 verschillende nationaliteiten, die allemaal bijdragen aan het wereldwijde succes van Sisley.

 

Een internationaal bedrijf

Het Franse merk Sisley is een van de wereldleiders op het gebied van luxe cosmetica, met een van de sterkste groeicijfers in de sector. De producten van Sisley zijn verkrijgbaar in meer dan tachtig landen op alle vijf de continenten. Het grootste deel van de distributie wordt geregeld via een netwerk van ongeveer dertig dochtermaatschappijen en meer dan 80% van de opbrengst is afkomstig uit de export.

Bijna alle producten van Sisley worden geproduceerd in Frankrijk, hoofdzakelijk in de fabriek in Blois. De R&D-laboratoria bevinden zich even buiten Parijs.

Sisley heeft haar succes met name te danken aan de kwaliteit van de producten. Het bedrijf levert gerichte huidverzorgingsoplossingen voor elk huidtype.

De productontwikkelaars bij Sisley streven naar producten met de beste werking en de hoogste tolerantie. De ontwikkeling van elk nieuw product wordt gebaseerd op kennis, inzicht in de wensen van de consument, creativiteit, perfectionisme, een strenge selectie en aandacht voor details.