De laboratoria

In onze laboratoria werkt een team van wetenschappers voortdurend op het allerhoogste niveau samen, om de zuiverste en rijkste natuurlijke plantenextracten te kunnen selecteren.

De wetenschappelijke extractiemethodes die Sisley gebruikt, zijn bedoeld om de concentratie van elke werkstof te optimaliseren.

De dosering en de synergie van deze extracten zijn het geheim achter de effectiviteit van de gezichts- en lichaamsverzorgingsproducten van Sisley.

Sisley en R&D

Een product van Sisley komt pas op de markt als het perfect is.

Hubert en Isabelle d'Ornano hebben altijd producten ontwikkeld van de allerhoogste kwaliteit, waarbij hun teams van wetenschappers de opdracht kregen om alleen de allerbeste formules te ontwikkelen; geld en tijd speelden geen rol.

Elke formule is zo ontwikkeld dat de gunstige werking van elk natuurlijk plantenextract optimaal wordt benut. Dit resulteert in producten die de huid hydrateren, versterken, regenereren en verfraaien, voor een zichtbaar mooiere huid.

Het is dit perfectionisme dat Sisley heeft gemaakt tot één van de meest prestigieuze en kwalitatief hoogwaardige merken in de cosmeticasector.