Shiseido ULTIMUNE

Shiseido ULTIMUNE

“De nieuwe formule van ULTIMUNE genereert voortdurend een huideigen bescherming van binnenuit, en houdt deze beschermingsfuncties op een hoog niveau. Zo blijft de huid in een beschermde toestand, zelfs gedurende schadelijke omgevingsinvloeden.
De nieuwe ULTIMUNE is nog efficiënter tegen stress, zoals vermoeidheid en spanning, die de conditie van de huid kunnen beïnvloeden. ULTIMUNE stimuleert de huideigen bescherming, zelfs onder extreme stressinvloeden. Alle ‘huid zorgen’ verdwijnen als sneeuw voor de zon, en nemen na verloop van tijd steeds meer af. De huid ziet er meteen gezond, soepel en intens stralend uit.”

Advies voor gebruik: 1 druppel ’s ochtends en ’s avonds op het hele gezicht, na reiniging en vóór de verzorging om zo de werking ervan te verhogen.

Versterk je innerlijke verdediging om een gezonde huid te houden!

Het Japanse cosmeticahuis Shiseido lanceerde in 2014 Ultimune - bekroond met 116 beauty industry-awards en is nu nog steeds revolutionair. Door zijn unieke werking staat Ultimune helemaal op zichzelf: het pakt het eigen verdedigingssysteem van de huid aan.
In 2018 gaat Ultimune een stap verder met een versterkte formule gebaseerd op 20 jaar onderzoek naar de werking van de Langerhanscellen in de huid. Wat blijkt? Wanneer blootgesteld aan schadelijke factoren neemt het aantal van deze cellen af. Ultimune activeert het huid-immuunsysteem en geeft een boost aan zijn multi-defensieve krachten.

Het is een powerbooster die de natuurlijke kracht van de huid activeert zich te weren tegen dagelijkse schade en alle tekenen van veroudering. Of vergelijk het met cardiogym, voedingssupplementen en vitamines - het zorgt ervoor dat je je fit blijft voelen.

De nieuwe formule - ImuGeneration Technology™ - doet het volgende:

  • versterkt werking van de Langerhanscellen
  • ondersteunt werking van de Langerhanscellen

Ook de textuur is aangepast: de wat vollere maar dauwachtige textuur glijdt soepel over de huid wat zorgt voor een continu satijnzacht gevoel. Ultimune heeft nu eveneens een kalmerende geur die voorkomt dat de immuniteit afneemt bij emotionele stress.

 
 

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze actie is geldig van 1 t/m 21 oktober 2018 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.