ONTDEK SENSAI SILKY PURIFYING

SENSAI

Wanneer de huid niet grondig is gereinigd, kunnen de werkstoffen van de volgende huidverzorging niet voldoende worden opgenomen. Daarom adviseert SENSAI de Dubbele-Reiniging. Dit is een ritueel in twee stappen om olie- en wateroplosbare verontreinigingen grondig te verwijderen. Dit grondige maar milde ritueel voorziet de huid al tijdens de reiniging van vocht en bereidt haar optimaal voor op de aansluitende verzorging.

STAP 1: Oplossen & Verwijderen
Om oliehoudende bestanddelen als talg, make-up en milieueffecten te verwijderen. Legt de basis voor een reine huid.

STAP 2: Verfijnen & Onthullen
Dieptereiniging voor in water oplosbare residuen zoals transpiratie, bacteriën en verhoornde huidschilfers. Verfijnt het huidbeeld door micro-exfoliatie.

Een nieuw soort milde reiniging met een uitgebreid assortiment
Om de huid te reinigen, maar tegelijk het vochtgehalte te behouden, verbindt de nieuwe SILKY PURIFYINGlijn Koishimaru-Zijde EX om de vorming van hyaluron in de diepte van de huid te stimuleren en Ginsengextract met zijn hydraterende eigenschappen. Terwijl de zachte textuur de huid omhult, worden verontreinigingen verwijderd. De huid krijgt een frisser en helder uiterlijk en kan de aansluitende verzorging beter opnemen. Met producten voor elk huidtype en iedere persoonlijke voorkeur biedt SILKY PURIFYING de optimale reinigende verzorging voor iedereen in twee stappen.

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze aanbieding is geldig van 13 november t/m 5 december 2017 bij ICI PARIS XL Nederland en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.