PHILOSOPHY

Laat je huid weer stralen!

Wil je ook een stralende, jong uitziende huid zonder ingewikkelde behandelingen? De maand april staat in het teken van peelings. Een peeling is hét ultieme huidverzorgingsproduct om je huid een flinke boost te geven en weer te laten stralen.

Wist je dat…
Een peeling zorgt voor exfoliatie van je huid? ofwel, de dode huidcellen worden verwijderd, waardoor je huid een ware oppepper krijgt en weer gaat stralen. philosophy creëerde snel en eenvoudig te gebruiken thuisversies van de medische peeling behandelingen met een fantastisch, huidverfijnend resultaat.philosophy Peel Station
Van 3 tot en met 23 april is er in elk ICI PARIS XL filiaal een “philosophy Peel Station” te vinden waar je onze baanbrekende peeling kunt uitproberen. Wanneer je een peeling van philosophy op de webshop of in de winkel koopt, krijg je bovendien een mooi cadeau!

Welke peeling is geschikt voor jou?

philosophy: peel away the past, reveal a bright future

*Aanbieding is geldig van 10 april t/m 23 april 2017 bij ICI PARIS XL Nederland en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.