welkom bij philosophy. een wellbeing beauty merk dat vrouwen inspireert om zich op hun best te voelen. het merk wordt gedreven door inspiratie, het geven van kracht en het bieden van eerlijke producten. philosophy heeft als doel het delen van kennis, het brengen van plezier en het vieren van een mooie huid én mooie dagen. philosophy is een expert in geavanceerde skincare, gebaseerd op een medische achtergrond, en geeft de belofte van bewezen resultaten. 

cleanse peel treat

philosophy zorgt ervoor dat een mooie, gezonde en stralende huid makkelijk te bereiken is. het is heel simpel met het cleanse-peel-treat ritueel. reinigen is erg belangrijk omdat het de ultieme voorbereiding voor de huid is. een goede reiniging brengt de huid weer in evenwicht, verwijdert onzuiverheden en make-up. peelings zijn een noodzaak voor je skincare ritueel. ze werken tot diep in de poriën en verwijderen vuil en onzuiverheden die zelfs de beste cleanser niet kan bereiken. peels love your skin. onze volgende stap is verzorging. de verzorging begint met serums die tekenen van huidveroudering tegengaan, waarna hydraterende moisturizers voor gezicht en ogen ervoor zorgen dat onder andere fijne lijntjes, rimpels, roodheid, pigment vlekken en verstopte poriën verminderen. een cleanse-peel-treat ritueel heeft een positief effect op de huidkwaliteit. het ritueel zorgt ervoor dat rimpels, fijne lijntjes, zichtbare poriën en verslapping van de huid worden verminderd.

love your skin en zorg voor het juiste skincare ritueel met cleanse-peel-treat van philosophy.

cleanse your skin, clear your mind. peel away the past, reveal a bright future. treat your skin, lift your spirits.

25% korting* bij aankoop van 2 Philosophy producten 25% korting* bij aankoop van 2 Philosophy producten

Let op: deze korting wordt in het winkelmandje verrekend

*Deze aanbieding is geldig t/m 22 oktober 2017 bij alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en op iciparisxl.nl. Korting geldt vanaf de adviesprijs. Kortingen kunnen niet gestapeld worden, de hoogste korting is van toepassing. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.

Cleanse