NATURE IN A JAR

Philosophy Nature In A Jar

philosophy introduceert nature in a jar; een nieuwe skincare/bodylijn met natuurlijke ingrediënten in nauwkeurig samengestelde vegan formules en met eco-vriendelijke verpakkingen.

Nature in a jar bestaat uit drie producten voor het gezicht en twee producten voor het lichaam, speciaal ontwikkeld voor de vermoeide, droge en gevoelige huid. de lijn bevat natuurlijke ingrediënten van ijzersterke woestijnplanten zoals agave, jojoba en prickly pear (cactusfruit). deze planten hebben de opmerkelijke gave om te overleven in de meest extreme, vijandige en droge omstandigheden en blijven ondanks alles gezond.
Door de oliën en extracten van een aantal van deze planten te gebruiken voor nature in a jar profiteert de huid van deze voordelen.

De producten zijn daarom ook uitermate geschikt voor iedereen met een druk leven en die op zoek is naar meer welzijn en herstellende producten voor de huid. de producten werken preventief tegen huidveroudering en zijn aan te raden bij een vermoeide huid, een verzwakte huidbarrière, een ongelijke huidtextuur of bij een droge of gevoelige huid.

De nature in a jar lijn bestaat uit een zachtreinigende cleanser met agave, een zachte verwarmende exfoliator met jojoba, een herstellende moisturizer met cica complex, een voedende doucheolie met van hennep afgeleide cannabis sativa zaadolie en een water cream bodylotion met cactusvrucht extract.

philosophy

CICA COMPLEX
RECOVERY

philosophy

NOURISHING
IN-SHOWER OIL

philosophy

GENTLE WARMING
EXFOLIATOR

philosophy

DETOXIFYING
CLEANSER

 

*Deze actie is geldig van 17 februari t/m 1 maart 2020 in alle ICI PARIS XL winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.