Peter Thomas Roth, de maker en oprichter van Peter Thomas Roth Clinical Skin Care. Een passie voor huidverzorging is een belangrijk onderdeel van het erfgoed van Peter Thomas Roth - generaties lang beheerde zijn familie Hongaarse kuuroorden, die traditionele schoonheidsbehandelingen combineerden met de helende eigenschappen van de beruchte oost-Europese thermale bronnen.

Tegenwoordig ontwikkeld Peter zijn schoonheidsfilosofieën samen met huidverzorgingstechnologieën en ingrediënten uit de 21e eeuw om een van 's werelds meest populaire merk te zijn op het gebied van ‘clinical skin care’.

Sinds de lancering van het merk in 1993 is Peter actief betrokken geweest bij zowel het onderzoek als de ontwikkeling van het creatieve proces van de gehele PTR-collectie. Door dicht bij zijn merk te blijven op het gebied van innovatie en zijn activiteiten, hebben de krachtige formules van het merk verschillende prestigieuze prijzen gewonnen van aanbevolen magazines zoals Allure en Prevention.

Momenteel bestaat het assortiment van Peter Thomas Roth uit meer dan 100 producten. De PTR-collectie is gemaakt om te worden aangepast aan unieke dermatologische en cosmetische behoeften van ieder persoon. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes en helpen je bij de behoefte die je huid nodig heeft, van anti-veroudering tot puistjes. Peter Thomas Roth heeft voor iedereen iets te bieden.

Omdat elk product een belofte nakomt is, is het geen wonder dat Peter Thomas Roth een cultstatus heeft ontwikkeld bij ‘beauty-insiders’, beroemdheden en hun consumenten.

Peter Thomas Roth, baanbrekende formules en verbluffende resultaten.

Vouther image

Mis geen enkele aanbieding meer!

In onze nieuwsbrief ontvang je wekelijkse deals op jouw favoriete producten en de laatste updates over ons assortiment

€5 korting

Schrijf je hier in