Ontdek Invictus & Olympéa Legend Eau de Parfum van Paco Rabanne

PACO RABANNE

Invictus & Olympéa staan aan het begin van een nieuwe tijd waar we een nieuw land ontdekken. Een uitgebreid landschap, een nieuwe uitdaging. Een konvooi van motoren die strijden en versnellen onder de brandende woestijnzon.

Invictus Legend Eau de Parfum triomfeert zonder moeite en versnelt naar de glorie, ontdek Invictus Legend de nieuwe geur van Paco Rabanne, een brandend duel tussen twee krachten. Frisse adrenaline in een wervelwind van warm hout. Een herengeur met kracht, zo opwindend als de overwinning.

Olympéa Legend Eau de Parfum komt tevoorschijn, een strijdende godin die geniet van haar overwinning. Trots en zegevierend. Ontdek Olympéa Legend de nieuwe geur van Paco Rabanne, een Oriëntaalse damesgeur met ziltige-vanille pruim. Een duel tussen de intense bloemigheid van woestijnpalmboombloemen, gemberbloemen en een amber zand akkoord. Met de verslavende karakteristieken van ziltige pruim, vanille en een absolu van tonka bonen.

 
 

* Deze actie is geldig van 27 mei t/m 16 juni 2019 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.