Narciso Rodriguez for her PURE MUSC

NARCISO RODRIGUES

De designer Narciso Rodriguez komt met een spannende nieuwe toevoeging aan zijn parfumcollectie, for her Pure Musc. Hiermee brengt de Amerikaans-Cubaanse ontwerper een ode aan het kenmerkend olfactorisch signatuur van de iconische for her-geurlijn, namelijk het hart van musk.

for her Pure Musc is de pure reflectie van een moderne vrouw, waarin haar kracht en passie zijn vastgelegd, en haar energie en levenskracht zijn omhult.

Het sublieme signatuur hart van musk is omhuld door sprankelende witte bloemen en fluweelzacht cashmeran hout, dat zorgt voor een zachte, verslavende sensualiteit. for her Pure Musc is een pure verslaving. Bovendien kan for her Pure Musc ook gecombineerd worden met een andere for her-geur. Dit maakt de geur authentiek en onvergetelijk.

 
 

* Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze actie is geldig van 18 februari t/m 17 maart 2019 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden. Bij de webshop bestellingen ontvang je een willekeurige gift.