Gratis beautybag bij aankoop van een M2 BEAUTÉ product.

M2 BEAUTÉ

M2 BEAUTÉ is ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers & artsen

M2 BEAUTÉ geeft een natuurlijke schoonheid door innovatieve actieve cosmetica. Het zwaartepunt van M2 BEAUTÉ ligt op de productie van cosmetische producten met innovatieve en werkzame ingrediënten waarvan bewezen is dat zij de natuurlijke uitstraling verbeteren. De basis van de productontwikkeling vormt de samenwerking met gerenommeerde wetenschappers en artsen, evenals de nieuwste inzichten in medisch onderzoek. In samenwerking met erkende wetenschappers en artsen ontwikkelt M2 BEAUTÉ schoonheidsproducten met krachtige werkzame complexen die een snelle en aanhoudende visuele verbetering garanderen.

Langere wimpers, vollere wenkbrauwen en een jeugdige huid

Je krijgt langere wimpers met het Eyelash Activating Serum, vollere wenkbrauwen met het Eyebrow Renewing Serum en een jeugdige huid met de Facial Nano Spray. Probeer het zelf en ervaar de werking van de M2 BEAUTÉ producten! En tijdelijk ontvang je een speciale beauty bag cadeau bij elke aankoop van M2 BEAUTÉ.

 
 

*Deze aanbieding is geldig van 13 t/m 20 juli 2018, alleen op iciparisxl.nl. Deze actie geldt niet in de ICI PARIS XL winkels. De actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.