Ontdek, Teint Idole Ultra Wear, de perfecte dekking voor je huid van Lancôme

LANCÔME

Teint Idole Ultra Longwear Foundation Stick

Deze oil-free, intens gepigmenteerde en duurzame make-upstick kan in laagjes worden aangebracht en geeft een natuurlijke, matte finish. Hij is erg veelzijdig en kan gebruikt worden als foundation, om de teint bij te werken, als concealer voor vlekjes of als contouring.

Hij is dus geknipt voor lange dagen wanneer je een perfect dekkend en duurzaam resultaat nodig hebt. Geschikt voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.Teint Idole Ultra Wear Foundation: volledige dekking 24u langhoudend

Ontdek Teint Idole Ultra Wear, een hoogdekkende foundation voor een perfecte teint de hele dag lang.Het icoon van de lange houdbaarheid, Teint Idole Ultra Wear biedt tot 24u optimaal comfort voor een ideale foundation zonder te hoeven bijwerken.

Met haar frisse en smeltende foundation egaliseert Teint Idole Ultra Wear de teint voor een fluwelige, matte en onberispelijke finish.

PERFECT MATCH?
Breng voorafgaand aan je beauty-routine eerst een serum aan voor een perfect gehydrateerde huid.

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze aanbieding is geldig van 2 t/m 22 oktober 2017 bij ICI PARIS XL Nederland en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt. In de webshop krijg je een willekeurig product toegestuurd. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.