BEKIJK HET LEVEN DOOR EEN ROZE BRIL MET LA VIE EST BELLE EN ROSE

Zadig & Voltaire / Girls can do anything

EEN ODE AAN HET OPTIMISME
Een filter van optimisme die het leven mooier maakt, een uitnodiging om het leven van zijn mooiste kant te bekijken – zijn roze kant – en om steeds te kiezen voor het geluk in al zijn vormen. La vie est belle en rose is een ode aan het leven.

DE GEUR
Een moderne interpretatie van pioenroos die elk moment van de dag omtovert in een hommage aan het leven: bloemig, helder en fris.
- FRUITIGE aanzet: een akkoord van rode vruchten geeft de zesteachtige bergamot een kleurrijk, sappig en zurig effect
- BLOEMENHART: een bloemenboeket van pioenen en rozen. De emblematische, verslavende, zalige iristoets in het rozenhart kreeg een moderne en elegante noot
- CRÈMIGE basis: sandelhout en patchoeli geven de basis een crèmige en sensuele toets, de muskus heeft een zacht tweede-huideffect
- GEURFAMILIE: fruitige ORIËNTAALSE BLOEMENGEUR

TWEE VAN ‘S WERELDS GROOTSTE MEESTER-PARFUMEURS OPNIEUW SAMENGEBRACHT…
“Ik bedacht een nieuwe versie van de iconische verslavende, zalige iris van de oorspronkelijke La vie est belle en gaf hem een aangenamer, sensueel en minder zoet effect door hem te omgeven met muskus en crèmig sandelhout. Hierdoor krijgt het weelderige bloemenboeket van rozen en pioenen meer ruimte om te bloeien en te schitteren.”
Dominique Ropion

“Beide bloemen [pioen en roos] harmoniëren perfect. De pioen drukt de zachtheid en frisheid van bloemblaadjes uit, de roos steekt er dankzij zijn rijkdom bovenuit met groene en kruidige noten voor de olie en honingachtige voor de absolu.”
Anne Flipo

 
 

* Aanbieding is geldig van 18 maart t/m 14 april 2019 bij ICI PARIS XL Nederland, zolang de voorraad strekt. De aanbieding is wel van toepassing op bestellingen in de webshop. Prijswijzigingen, druk- en/ of zetfouten voorbehouden.