LANCÔME
 

Ontdek de Happiness van deze Lancôme producten. Met deze producten kom je stralend voor de dag tijdens de feestdagen.

Advanced Génifique
Tijdens de koudere winterdagen kan je huid wel wat extra verzorging gebruiken. Kies daarom voor dit jeugdactiverende serum als start van je dagelijkse beauty routine.

Lancôme Hypnôse Mascara
Hypnôse op maat. Jij bepaalt het volume van jouw wimpers met deze mascara! Telkens wanneer de borstel langs de wimpers strijkt, wordt jouw blik intenser doordat de wimpers tot 6 keer voller worden en perfect gescheiden blijven. Jouw blik, is tijdens de feestdagen, fascinerend en onweerstaanbaar.

L’Absolu Rouge
Deze lippenstift maakt je lippen voller en heeft een verzachtend effect. De lippenstift is verkrijgbaar in 39 tinten in de texturen Matte, Cream of Sheer en bevat een SPF12. De ideale lippenstift om een Holiday look mee te creëren.

La vie est belle Eau de Parfum
Het geven van een mooi parfum is hét perfecte kerstcadeau. Kies daarom voor dit bijzondere parfum van Lancôme met de meest zeldzame en zuivere ingrediënten. Zo laat je een onvergetelijke indruk achter.

PERFECT MATCH

The perfect XMAS gift

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze aanbieding is geldig van 6 december t/m 31 december 2017 bij ICI PARIS XL Nederland en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.