lancaster

Herstel de jeugdige uitstraling van uw huid met Lancaster Total Age Correction Amplified


Lancaster introduceert Total Age Correction Amplified, de anti-aging gezichtsverzorgingslijn die zowel alle tekenen van huidveroudering aanpakt (rimpels, verslapping, pigmentvlekken, een niet-egale teint), als de natuurlijke glans van de huid versterkt.

Door veroudering en dagelijkse milieu invloeden worden de huidcellen steeds meer “doof” waardoor ze zich steeds minder goed vernieuwen. Hierdoor veroudert de huid sneller en verliest ze haar natuurlijke glans. Veel vrouwen van boven de 40 jaar geven aan dat ze graag die jeugdige glow weer terug willen voor hun huid. Na gebruik van Total Age Correction Amplified ziet uw huid er direct gevoed uit, stralender, gladder en gelijkmatiger. Dag na dag worden de contouren verstevigd, meer gedefinieerd, en de huid is glanzender. U straalt!

Ontdek hier de alle Lancaster producten

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop.Deze aanbieding is geldig van 15 t/m 28 januari 2018 bij ICI PARIS XL Nederland, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.