25% korting op bijna het hele assortiment!

25% korting op bijna alles!

Hoera! ICI PARIS XL is voor de 16e keer op rij verkozen tot Beste Parfumerie van Nederland. Met grote trots kunnen we u laten weten dat www.iciparisxl.nl bovendien voor de 6e keer is uitgeroepen tot Beste Webshop 2019-2020 in de categorie parfumerie.

ICI PARIS XL besteedt veel aandacht aan de prijsstelling, het assortiment en het trainen van vakkundig en klantvriendelijk personeel. Dat juist de consument ons als Beste Parfumerie van Nederland én Beste Webshop in de categorie Parfumerie kiest is het grootste compliment dat we ons kunnen wensen.

Wij bedanken je voor het vertrouwen dat je in ons hebt en om te vieren dat wij deze awards hebben gewonnen ontvang je t/m zondag 22 september 25% korting op bijna het hele assortiment*

Profiteer van 25% korting in één van onze winkels of shop online.

*Deze aanbieding is alléén geldig van woensdag 18 september t/m zondag 22 september 2019 in alle ICI PARIS XL winkels in Nederland en op iciparisxl.nl. Korting geldt vanaf de adviesprijs en is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden. Klik hier voor de uitgezonderde merken.