Klantenbeoordeling

Schrijf een review en win!

Beoordeel een product in de ICI PARIS XL webshop en maak kans op een exclusieve beauty prijs. Elke week worden er 3 willekeurige reviews gekozen die deze leuke beauty prijs winnen.

 

Zo schrijf je een beoordeling

Stap 1

Log in met je ICI PARIS XL account (e-mailadres en wachtwoord) of maak een account aan.

Stap 2

Kies het product dat je graag wilt beoordelen en klik op ‘Geef je mening’. Vul je beoordeling in.

Stap 3

De 3 wekelijkse winnaars ontvangen hun geschenk op hun thuisadres.

De winnaars van de vorige weken:

WEEK 41 - H. Tigchelaar, D. Windeveld en J. Jans
ESTÉE LAUDER

PERFECTONIST WRINKLE LIFT SERUM

ESTÉE LAUDER PERFECTIONIST WRINKLE LIFT SERUM

★ ★ ★ ★

De koningin onder de serums
H. Tigchelaar

Door de jaren heen heb ik al wat serums gebruikt maar deze gebruik ik altijd tot de laatste druppel. Toch kom ik altijd weer terug op perfectionist. Als je dit op je huid smeert, voelt je huid babyzacht aan.

WEEK 40 - C. Cate, A.M.W. KILKENS en Y.H. Zhao
ESTÉE LAUDER

SCULPTING EYESHADOW 5-COLOR PALETTE

ESTÉE LAUDER SCULPTING EYESHADOW 5-COLOR PALETTE

★ ★ ★ ★

Super leuk setje
C. Cate

Dit setje is vernieuwd. De vorige die ik had vond ik zo fijn dat ik nu de vernieuwde versie gekocht heb. Ze hebben er zelfs nu meer kleurcombinaties van wel zo leuk. Ik heb gekozen voor de natuurlijke lichte kleuren set 02 Ivory powder. Je kan ze zo mooi allemaal tegelijk gebruiken om een mooi licht smokey effect te creëren. Het gaat lang mee en ik vind het een fijn merk. Ik heb hem gekocht toen die in de actie was dan valt de prijs reuze mee.

WEEK 39 - F. van Egmond, R.J.M. Dopico-Lago en  S. Verschuren
M2 BEAUTE M2 BROWS EYEBROW RENEWING SERUM

M2 BEAUTE M2 BROWS EYEBROW RENEWING SERUM

★ ★ ★ ★

Verbazingwekkend goed
F. van Egmond

Ik kreeg dit product cadeau van een vriendin omdat ik zo weinig wenkbrauw haar heb. Op sommige plekken had ik zelfs geen haar en daar werd ik echt onzeker van. Ik geloofde eerst niet dat dit product zou werken. Ik had al zoveel geprobeerd maar niks werkte. Maar mijn mening is veranderd. Dit product heeft echt een groot deel van mijn leven veranderd. Ja het is prijzig maar het is echt de prijs waard. Mijn wenkbrauwen zijn voller geworden en het verschil merk je echt. Elke avond voor ik ga slapen smeer ik het eerst tegen de richting in en dan met de haargroei mee en nu 3 maanden later is er echt een verschil te zien. Ik raad dit iedereen aan!

WEEK 38 - I.A.A BRAET, Charlene Lagerweij en W. SMITS
ESTÉE LAUDER
ADVANCED NIGHT REPAIR
SYNCHRONIZED RECOVERY COMPLEX II

ESTÉE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR SYNCHRONIZED RECOVERY COMPLEX II

★ ★ ★ ★

Topper
I.A.A BRAET

Ik gebruik dit serum icm de Estée Lauder NightWear Detox crème (en overdag de Estée Lauder DayWear crème) en dat vind ik een gouden combinatie. Ik heb het idee dat deze producten echt op elkaar zijn afgestemd. Ik heb het serum ook ooit geprobeerd icm met een ander merk nachtcrème maar dat vond ik niet echt top. Het serum is heel zuinig in gebruik, smeert makkelijk uit. Het heeft een redelijk neutrale geur (ik kan de geur niet exact omschrijven, maar overheersend vind ik 'm niet). Sowieso is de geur binnen een paar tellen verdwenen. Het serum trekt snel in en nadien breng ik de Estee Lauder NightWear Detox crème aan. Mijn huid voelt de volgende ochtend lekker zacht en gehydrateerd aan. Tevens verminderde het bij mij mijn puistjes (deze had ik 'gekregen' door het gebruik van andere merken crèmes, waar mijn huid niet goed op reageerde). Ik heb dus een gevoelige huid, maar met dit serum heb ik nergens last van. Ik snap goed dat het tot de bestsellers behoord. Het is een hele investering, maar je doet er lang mee en het voegt ook echt wat toe aan je huidverzorgingsritueel :-)

WEEK 37 - T. Emerenciana, D. Kreij en F. Egmond
Product Image

SISLEY TROPICALES PURIFYING RE-BALANCING LOTION WITH TROPICAL RESINS

★ ★ ★ ★

Zelfs bij jeugdpuistjes
T. Emerenciana

Ik heb deze gekocht voor mijn zoon die net 12 geworden is en wat last krijgt van puistjes. Ik had er zulke goede reviews over gelezen dat ik de Ici was ingelopen met hem en het had voorgelegd. De medewerkster was het met me eens dus gekocht. Ik gebruik het maar een paar keer per week bij hem en dat werkt goed. Misschien niet hetgeen waar je meteen aan denkt bij dit product maar superspul voor pubers.