Ga Terug

 

Skincare countdown Skincare countdown

 

 

 

SKINCARE COUNTDOWN

 

 

Nog 30 dagen

Rimpels, verslapte huid, hyperpigmentatie of acne? De meest producten die gericht zijn op specifieke huidproblemen, hebben 30 dagen nodig om optimaal in te werken. Maar ook als je straks gewoon een party glow wil, begin je op tijd!

 

Nog 20 dagen

Scrub dode huidcellen van je lichaam en gezicht weg om je natuurlijke glow tevoorschijn te toveren. Begin op tijd, want je huidcellen hebben een aantal dagen nodig om zich te vernieuwen.

 

Nog 10 dagen

Gure winden, droge binnenlucht: Koning Winter kan je huid droog en trekkerig achterlaten. Breng dus royaal dag- en nachtcrème aan en hydrateer ook je lichaam met bodycrème om een zijdezachte zomerhuid te krijgen, zelfs in de winter.

 

Nog 1 dag

Je hebt het waarschijnlijk al even vaak gehoord als Mariah Carey’s kersthit, maar een goede nachtrust doet wonderen voor je huid. Versterk dat effect door vlak voor het slapengaan een masker aan te brengen.

 

Nog 0 dagen

Toch nog een snelle wake-upcall nodig? Maak je huid wakker met een serum dat ervoor zorgt dat je feestmake-up straks extra goed hecht. Dubbel feest!

 

 


 

Ga Terug