Kom binnen in de tuin van Gaultier!

JPG LA BELLE & LE BEAU

Jean Paul Gaultier opent de deuren naar zijn tuin; een plaats van verleiding en aantrekkingskracht tussen La Belle Eau de Parfum en Le Beau Eau de Toilette, de nieuwe sensuele geuren van Jean Paul Gaultier.

La Belle Eau de Parfum
Jean Paul Gaultier heeft La Belle Eau de Parfum gecreëerd naar zijn beeld van de originele vrouw: ultra sensueel en aantrekkelijk. De damesgeur La Belle wordt geboren uit het verslavend effect van vanillestokjes, de frisheid van bergamot en de glans van peer. Een verslavende en heldere geur voor een aantrekkelijke en ultra vrouwelijke vrouw.

Le Beau Eau de Toilette
Jean Paul Gaultier heeft Le Beau Eau de Toilette gecreëerd naar zijn beeld: een ultra-sexy mannelijkheid. Le Beau, een Eau de Toilette voor heren opgebouwd rond een verslavende tonkaboon en kokosnoot, gecombineerd met de frisse tonen van bergamot. Een frisse en krachtige herengeur voor een verleidelijke en ultra sexy man.

 
 

* Deze actie is geldig van 14 oktober t/m 27 oktober 2019 in alle ICI PARIS XL winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.