Nu verkrijgbaar bij ICI PARIS XL!

Q&A

Helaas kan de Meet&Greet met Jeffree Star op vrijdag 29 maart niet plaatsvinden, gezien de moeder van Jeffree Star ernstig ziek is. Wellicht dat je hier vragen over hebt. We hebben hier de belangrijkste vragen en antwoorden voor je op een rij gezet.

Komt Jeffree Star een andere keer naar Nederland?
Jeffree Star komt een andere keer naar Nederland om zijn fans te ontmoeten. Op dit moment hebben we nog geen nieuwe datum. Zodra deze bekend is zullen we deze per e-mail met jullie delen. Houd daarbij onze online kanalen goed in de gaten.

Ik heb kaartjes gewonnen voor de meet & greet, zijn deze de volgende keer weer geldig?
Diegene die kaartjes hebben gewonnen voor 29 maart 2019 zijn ook de winnaars van de volgende keer. Je wordt hierover per e-mail over geïnformeerd. Deze e-mail wordt woensdag 27 maart voor 12.00 uur verstuurd.

Ik heb mijn kaartje weggegeven. Mag ik de volgende keer wel weer komen?
Wanneer jij jouw toegangskaart officieel hebt overgedragen aan iemand anders, heb jij helaas geen recht meer op de toekomstige meet & greet. Je zult dan ook geen e-mail ontvangen.

Op jullie social kanalen geven jullie aan dat winnaars een email krijgen. Wanneer kan ik deze verwachten?
We zullen uiterlijk woensdag 27 maart voor 12.00 uur een email naar de winnaars sturen.

Ik heb niet gewonnen, maar wilde wel komen om alsnog kans te maken om toegang te krijgen tot de exclusieve ruimte waar de Meet&Greet plaatsvindt. Kan dit de volgende keer ook?
Op dit moment hebben we nog geen nieuwe datum en locatie. We kunnen hier dan ook nog geen antwoord op geven.

Geldt dit ook voor de Meet&Greet in België?
Jeffree Star heeft zijn gehele Europese Tour moeten afzeggen gezien zijn moeder ernstig ziek is. De Meet&Greet op zaterdag 30 maart in Brussel gaat dan ook niet door.


Staat je antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met https://bit.ly/2FkPfGi