JEAN PAUL GAULTIER LIMITED EDITIONS EAU FRAICHE

JPG

Wonderwoman: "I love Gaultier" missie geaccepteerd. Extra-olfactorische capaciteit: geactiveerd. Parfum identificatie: Een gloeiende suikerstroop.

Superman hier: planeet Gaultier gelocaliseerd. Extra-olfactorische capaciteit: geactiveerd. Parfum identificatie: Een sexy wasverzachter.

Voor hem: Le Male
Een geur gebouwd op een akkoord van wasverzachter, schoon en fris zoals wanneer je een onberispelijk shirt aantrekt. Nerolibloem en munt geven deze basis diepte. Salie in combinatie met tonkaboon, sandelhout en vanille - de sensuele basisnoten, omdat een shirt altijd sexy is.

Voor haar: Classique
Gember, typisch voor Classique, wordt excessief gebruikt met een lekker effect: kristallijn, dat doet denken aan een citroen sorbet; scherp, inderdaad, maar dit wordt verzacht door het suikerrietsap. Suikerriet met een sensuele kant van de Labdanun Neo. Vanille is ook aanwezig, maar muskus heeft het laatste woord en zorgt dat je terugkomt voor meer.

Ontvang nu een exclusieve stickerset cadeau bij aankoop vanaf een 50ml Jean Paul Gaultier Le Male of Classique geur.*

ONTDEK JEAN PAUL GAULTIER LIMITED EDITIONS EAU FRAICHE

*Helaas is de gift niet meer verkrijgbaar in de webshop. Aanbieding is geldig van 3 april t/m 23 april 2017 bij ICI PARIS XL Nederland en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.