Ontdek La Belle Le Parfum & Le Male Le Parfum

Jean Paul Gaultier La Belle & le Male Jean Paul Gaultier La Belle & le Male

In de tuin van Gaultier maakt de nieuwe originele vrouw La Belle Le Parfum haar verslaving intenser om de krachtige kapitein, Le Male Le Parfum, te verleiden. Zwicht voor de verleiding, beste kapitein, haar intense Eau de Parfum laat de zintuigen op hol slaan.

LA BELLE LE PARFUM: DE NIEUWE INTENSITEIT
Het sensuele, intense Eau de Parfum La Belle Le Parfum volgt de rondingen van jouw elegantie, van het begin van het decolleté tot de intimiteit van de polsen. Ontdek het oriëntaals gourmand geurspoor waarin groene peer, noten van jasmijn en de aantrekkingskracht van vanille zich mengen. Laat je verleiden door de nieuwste damesgeur van Jean Paul Gaultier.

LE MALE LE PARFUM
Gehuld in een zwart met gouden officiersjas neemt deze intense Eau de Parfum met allure en kracht het stuur over van Le Male. Een elegante, oriëntaalse en houtachtige geursluier, overspoeld met charisma en leiderschapskracht.

 

 

* Deze actie is geldig van 1 februari t/m 14 februari 2021 in alle ICI PARIS XL winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.