Intimacy Men Urban

Intimacy Men

Urban

INTIMACY MEN Urban: een klassieke, gesofisticeerde elegantie in een modern jasje. Deze houterige, oneindig mannelijke geur past helemaal bij de moderne man on top of his game.

Intimacy Men Urban Intimacy Men Urban

Druk
je stempel

Druk
je stempel

De klassieke INTIMACY flacon met z’n solide vorm in een modern, stijlvol jasje. Het grijze, transparante glas geeft een verfijnde metallic look aan de fles. De donkergrijze stof waarmee het flacon en de dop afgewerkt zijn geeft het flesje een smaakvolle, eigentijdse look en feel.

Intimacy Men Urban

Gesofisticeerde elegantie

Peer, ananas en pittige kardemom nuances zorgen voor een elegante en unieke frisheid in de topnoten. Een verfijnde kern van iris, gemengd met geranium en lavendel brengt het parfum helemaal in balans.

Een stevige, feilloze basis van patchoeli, vanille en verleidelijk leder brengt geeft het parfum haar onweerstaanbaar temperament.

Geraffineerde ingrediënten versmelten tot een gesofisticeerde, intrigerende bries die luxe en ambitie uitademt.

Intimacy Men Urban

Het Parfum

Het parfum vervoert de drager naar een heuse urban jungle: een elegant universum, waar ambitie en doorzettingsvermogen de sleutel zijn tot succes. Gesofisticeerde metalen stralen professionaliteit en ambitie uit. Een diepblauwe skyline staat voor de eindeloze mogelijkheden in het verschiet.

PRODUCTEN

Het nieuwe INTIMACY Men Urban assortiment bestaat uit:

Eau de parfum
75 ML

Ontdek
Hair en Body Showergel

Hair & Body
Shower gel

Ontdek
Giftset Parfum en Showergel

Parfum & Showergel
Giftset

Ontdek

Find us on @intimacyfragrance
#intimacymenurban
#iciparisxlexclusive