BOSS BOTTLED ABSOLUTE

THE ONLY ONE

Kleine details maken het grote verschil. Vooral als je gekleed bent voor een speciale gelegenheid. Accessoires geven je dan net wat extra, met een geur als de finishing touch. Dit najaar nodigt BOSS Parfums de man uit zich speciaal te kleden voor de viering van de lancering van de nieuwe limited editon geur in het portfolio: BOSS BOTTLED Absolute. Zie de nieuwe geur maar als het ultieme ‘feestkleding’ accessoire voor je look. Of je nu kiest voor moderne elegantie of wat meer statement: BOSS BOTTLED Absolute geeft iedere outfit bij elke gelegenheid net even dat extra’s.
BOSS BOTTLED Absolute is de opmerkelijke herinterpretatie van de iconische BOSS BOTTLED Eau de Toilette en een meer intense geur voor die speciale momenten in het leven van de man. Net als een BOSS-smoking, zijn de BOSS BOTTLED geuren een vast onderdeel van zijn garderobe. BOSS BOTTLED Absolute voegt zich naadloos in bij het portfolio van Eau de Parfums die qua kwaliteit en elegantie passen bij BOSS-maatkleding.  

De complete BOSS BOTTLED geurencollectie werd gecreëerd door meesterparfumeur Annick Menardo en geeft de ‘Man of Today’ de gelegenheid precies die geur te kiezen die bij zijn stemming of outfit past, zodat hij de beste versie van zichzelf kan zijn, wat hij ook doet en waar hij ook is. BOSS BOTTLED Absolute is een eerbetoon aan tijdloze elegantie. De geur opent met noten van fruitige appel en wordt gecomplementeerd met de warmte van kruiden. Deze ingrediënten krijgen extra pit door de energie van zinnenprikkelende bergamot in het hart, dat werd verrijkt met het sappige en fruitige van pruim. Deze combinatie van levendige citrus en zuurfrisse zoetheid is het geheim van de verslavende eenvoud van dit meesterwerk. De houtnoten in BOSS BOTTLED Absolute - olijfhout, cederhout en sandelhout - zijn in deze nieuwe creatie intenser, kasjmierhout en droge houtnoten werden in een complexe musk verpakt om de ‘Man of Today’ een prettige, diepe sensatie te geven.

 

* Deze actie is geldig van 9 december t/m 29 december 2019 in alle ICI PARIS XL winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.