MAGNETISCH. GEWAAGD. SENSORIËEL. ONVERWACHT.

HUGO BOSS

HUGO BOSS INTRODUCEERT BOSS THE SCENT

In onze snelle wereld vol afleiding zoeken we naar sterke connecties. Die herinneringen opleveren. En voortduren. Zintuigelijk zijn. ’s Nachts zijn er meer uitdagende, onverwachte manieren voor ons om onze zintuigen optimaal te ontdekken. Onder de zwarte deken van de nacht kun je experimenteren met nieuwe, stimulerende sensaties.

Verplaats je zintuigen naar een nieuw level met BOSS THE SCENT Absolute: twee nieuwe, intens verleidelijke geuren For Him en For Her. Mysterieuzer en donkerder dan de originele geuren zijn deze rijke en intense interpretaties een nieuw level van totale overgave.

BOSS THE SCENT Absolute for Him opent met kruidige, frisse Gember dat connect met de afrodisiac hartnoten van Mondia wortel en Maninka fruit en heeft een diep mannelijke, haast ruwe Vetiver in de basis. Dit is de meest sensuele variant van BOSS THE SCENT tot nu toe.

BOSS THE SCENT Absolute for Her opent met een romige Honingachtige Perzik noot die mooi aansluit bij het warme hart vol geroosterde Koffie. In de basis omhult een zachte en vrouwelijke Vanille de meer mannelijke Vetiver om zo iets magnetisch en verslavends te vormen.

 

*Deze actie is geldig van 16 september t/m 13 oktober 2019 in alle ICI PARIS XL winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.