VAN ANALYSE TOT ROUTINE

Jouw huid is uniek en het kan een uitdaging zijn om te achterhalen wat nou precies werkt voor jou. De Beauty Experts in elke ICI PARIS XL-winkel kunnen terugvallen op jarenlange kennis en ervaring om jou steeds het beste advies te geven – niet alleen over parfum en make-up, maar ook over skincare. We nodigen je daarom graag uit om langs te komen voor jouw Happy Skin Analyse: dat is skincare advies op maat, helemaal gratis!

In onze winkel in Amersfoort staan onze Happy Skin Experts vanaf januari 2020 voor jou klaar met:

  • gratis huidanalyse met een professionele tool
  • tips & advies over jouw huidtype
  • do’s & don’ts over ingrediënten
  • sample kit om je nieuwe routine te testen
  • tweede analyse om de resultaten te bekijken

Interesse? Kom binnen bij ICI PARIS XL Amersfoort en vraag er naar de Happy Skin Expert, of maak een afspraak via Whatsapp als je zeker wil zijn dat je niet hoeft te wachten.

Ontmoet onze Happy Skin Experts

Maar wie zijn ze dan, onze Happy Skin Experts? Stuk voor stuk hebben ze een gedetailleerde kennis van de huid en haar werking. We stellen ze even voor:

Katja
Afspraak via Whatsapp:
+31 630 94 40 77

filiaal Amersfoort
 
Al 12,5 jaar lang werk ik met veel plezier in de winkel. De huid is zo’n enorm belangrijk en interessant orgaan, waar zoveel over te leren valt. Ik heb er dan ook een enorme interesse naar om de huid zo goed mogelijk te verzorgen. Wanneer is mijn dag een succes? Als een klant met een glimlach onze winkel verlaat. Daar doe ik het voor!
Esther
Afspraak via Whatsapp:
+31 630 94 40 77

filiaal Amersfoort
 
Ik werk al bijna 20 jaar bij IC PARIS XL. Ik ben opgeleid als schoonheidsspecialiste en vind alle aspecten van het vak erg leuk. Mijn echte passie ligt bij skincare. Met de jaren heb ik vele merktrainingen mogen volgen waardoor ik een zeer uitgebreide kennis heb van verschillende producten. Ik houd ervan om de tijd te nemen voor klanten en écht tot een op maat gemaakt verzorgingsritueel te komen dat perfect aansluit bij de behoefte van de huid en de klant. Zo hoop ik iedereen blij de winkel uit te laten gaan.
 

Leer meer over je huidtype

Wil jij alvast meer leren over je huid en skincare? Laat je inspireren door onze video’s en blogposts: