GUERLAIN ORCHIDÉE IMPÉRIALE LA CRÈME COU ET DÉCOLLETÉ

€ 361,45

€ 271,10

271 Punten

Beauty Member Card

Ontdek hem hier
 • 25%

 •  

  Gratis levering en retour

 •  

  Levertermijn:

  • Werkdagen: vóór 18u besteld, binnen 4-5 werkdagen geleverd.
 •  

  Gratis proefjes

Mail

Mail dit product

Pinterest

Pin dit product

GUERLAIN ORCHIDÉE IMPÉRIALE LA CRÈME COU ET DÉCOLLETÉ

GUERLAIN ORCHIDÉE IMPÉRIALE LA CRÈME COU ET DÉCOLLETÉ

€ 361,45

€ 271,10

271 Punten

Beauty Member Card

Ontdek hem hier
 • Beschrijving

  De Crème Cou et Décolleté Orchidée Impériale de Guerlain, een verstevigende en hermodellerende verzorging voor een welgevormde ronding en een zichtbaar egale en gladde huid.

  Deze verzorging combineert het regenererende vermogen van de Cell Respiration™-technologie met gloednieuwe actieve stoffen die uitzakkende huid tegengaan. Zij vormen als het ware een maaswerk en een tweede huid, een niet-verstikkend laagje met een liftende en egaliserende werking om deze delicate zone dag na dag opnieuw in model te brengen en een ideale ondersteuning te bieden. De frisse en zintuiglijke textuur versmelt op de huid en dringt snel in voor een perfecte finish. De huid is steviger, gladder, homogener en helderder.

 • Productdetails

  EAN code:
  3346470614581
  Topnoten:
  De geur van Orchidée Impériale: een floraal parfum waarin de evocatie van orchidee opgaat in de accenten van roos, witte muskus en nobel cederhout.
  Gebruiksaanwijzingen:
  La Crème Cou et Décolleté ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen vóór La Crème.

  Een nootje crème nemen en zachtjes in de handen laten opwarmen. Daarna:
  1. Hermodelleren: om de stevigheid van de huid te bevorderen, de open handen aan de basis van de hals plaatsen en ze naar boven doen glijden, richting nek. Vervolgens met de vingertoppen aandrukken.
  2. Stimuleren: de handen vlak en horizontaal tegenover elkaar op de borst leggen en ze naar buiten doen glijden; tegelijk een diepe druk uitoefenen met de vingertoppen.
  3. Sublimeren: één hand open op de hals leggen en een neergaande beweging naar het decolleté maken; afwisselen met de andere hand om de energie te stimuleren.
  Die gebaren vijf keer herhalen.

 • Ingrediënten

  De Orchidee, een zeldzame en kostbare grondstof, vormt de essentie zelf van het volwaardige en uitzonderlijke verzorgingsgamma van Orchidée Impériale. De Orchidee, toonbeeld van een lang leven, is de meest ontwikkelde soort in het plantenrijk. Guerlain is overtuigd van het uitzonderlijke potentieel van de plant en heeft er zijn eerste onderzoekscentrum aan gewijd: het Orchidarium®.
 • Levering & Retourneren

  Levering en retour

  Wij bezorgen al jouw bestellingen kosteloos thuis.
  Door de huidige omstandigheden zal je pakket binnen 4-5 werkdagen geleverd worden (levering van dinsdag tem zaterdag). Bedankt voor je begrip.
  Levering op elk adres binnen Nederland (met uitzondering van postbussen).
  Gratis retourneren van je online bestelling in onze winkel (bedenktijd van 14 dagen).

   
  Retourrecht

  ICI PARIS XL hanteert regels voor retourneren. Je hebt voor al je bestellingen een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in jouw bezit is.

  FAQ retourrechten

Beoordelingen & reviews

GUERLAIN - LA CRÈME COU ET DÉCOLLETÉ

Gemiddelde beoordeling

(Dit product heeft 0 reviews.)
Voeg een review toe