Mon Guerlain Bloom of Rose, de nieuwe geur van het huis Guerlain

guerlain

Vrolijk. Stralend. Succesvol.
Mon Guerlain Eau de Toilette Bloom of Rose is de nieuwe geur van het huis Guerlain. Een eerbetoon aan de hedendaagse vrouw: een sterke, vrije en sensuele vrouwelijkheid, geïnspireerd door Angelina Jolie.

Een vrolijke geur, een ode aan het leven. De geur nodigt vrouwen uit zichzelf te zijn en te genieten van ieder moment. De kenmerkende bloemige noten van Mon Guerlain – Sambac Jasmijn en Carla Lavendel – gecombineerd met neroli en rozen creëren een stralende en levendige geur. De flacon biedt een contrast van strakke lijnen en sensuele rondingen, versierd met een fuchsia roze band. De vier Mon Guerlain geuren weerspiegelen de persoonlijkheid van elke vrouw. De Eau de Parfum voor de zelfverzekerde vrouw, de Eau de Parfum Florale voor de vrijgevige vrouw, de Eau de Toilette voor de onverwachtse vrouw en de Eau de Toilette Bloom of Rose voor de succesvolle vrouw.
Kom nu naar uw dichtstbijzijnde ICI PARIS XL filiaal en ontdek welke geur het beste bij u past!

 
 

*Deze actie is geldig van 13 mei t/m 26 mei 2019 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.