Good Vibes Bracelet

Tijdelijk en exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL, Good Vibes Bracelet. Een design van illustrator en designer Mimi Nizan. Dit goudkleurige armbandje met een bijna roségouden gloed heeft drie bedeltjes: een sterretje dat je laat stralen, een bliksemschicht voor extra kracht en een ‘good vibes’-bedeltje voor positieve gedachten. De exclusieve armband is verpakt in een prachtig vormgegeven doosje.

Mooi voor jezelf en mooi om weg te geven. Koop de armband vanaf voor €9,95. Per verkochte armband wordt €5,- geschonken aan Stichting Look Good Feel Better.MIMI NIZAN.

Geboren in Amsterdam en met roots in Frankrijk en het eiland Martinique is haar illustratiestijl beïnvloed en gevormd door een mix van mode, cultuur, films en reizen. Zo illustreerde Mimi eerder voor Moët &Chandon, Ted Baker, Bvlgari en Supertrash.

 

Look Good Feel Better geeft workshops in ziekenhuizen in Nederland aan vrouwen die kanker hebben, om hun te adviseren over hun uiterlijke verzorging. Zo kunnen deze vrouwen eruit blijven zien als zichzelf.

Meer informatie over Look Good Feel Better: www.lookgoodfeelbetter.nl