WHEN DARKNESS MEETS LIGHT

GIVENCHY

The thrill continues

In 1957 introduceerde Hubert de Givenchy een geur die oorspronkelijk bedoeld was voor zijn vriendin en muze Audrey Hepburn. In 2018 begon het Huis een nieuw hoofdstuk met het creëren van een krachtig en buitengewoon Eau de Parfum.
Het avontuur gaat nu verder met L'Interdit Eau de Toilette, die net zo levendig en bevrijdend is als de Eau de Parfum. Waar de Eau de Parfum je uitnodigde om de regels te overtreden, geeft de Eau de Toilette een bevrijdende frisse wind af en benadrukt de mysterieuze kant van elke vrouw.

Ontdek de nieuwe Eau de Toilette

L’Interdit Eau de Toilette heeft een donker en geheimzinng hart in een stralende witte bloem, dat zorgt voor een herkenbaar en uniek geurspoor.
Een impulsieve bries die je meeneemt naar de rand van het verbodene. Waarbij er een ontmoeting is tussen de duisternis en het licht.
Een explosie van onbevreesde vrouwelijkheid met een nieuwe grensoverschrijdende bloem en een hypnotiserend donker hart.

Een verslavende & herkenbare geur

Het pavot bloemen akkoord bevat mysterieuze, sensuele en onverwachte bloemige facetten.
Een verslavend en bedwelmend akkoord dat de kracht van het hart van deze bloem versterkt. Gecombineerd met een intense, houtachtige samenstelling van Vetiver en Patchouli.
Ontdek nu de nieuwe olfactorische variatie van Givenchy L'Interdit.

 

* Deze actie is geldig van 19 augustus t/m 1 september 2019 in alle ICI PARIS XL winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.