LIVE IRRÉSISTIBLE

GIVENCHY

Make every moment in life unique… Live Irrésistible

De nieuwe Irrésistible vrouw is gelukkig en kent geen schaamte. Ze onderneemt alles met grenzeloze energie en vreugde. Ze heeft lef en ze is nergens bang voor, ze leeft haar leven exact hoe zij dat wil. Ze breekt met routine door regels opnieuw uit te vinden… want het leven is veel te kort om maar een moment van plezier te verliezen.

Haar geheim? Een roos geweven uit vrouwelijkheid met precies de juiste dosis. Live Irrésistible Eau de Parfum Délicieuse van Givenchy is een boeket bloemen van een nieuwe soort.

Vanaf het eerste moment, is ze in de ban van een bijzondere en subtiele Madeleine noot met een vleugje amandel, verrijkt met oranjebloesem. Maar dan... Een royaal boeket van vers geplukte rozen ontvouwt zich in al haar fluwelen delicatesse. Plotseling verschijnt de tonkaboon omringd door haar amandelachtige zoetheid gecombineerd met vanille. Een vrouw in contact met haar wensen, ze zal nu elke dag leven als een opeenvolging van verrassingen. Heerlijk onweerstaanbaar.

It's a good day to start an irresistible life!

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Aanbieding is geldig van 3 april t/m 23 april 2017 bij ICI PARIS XL Nederland en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.