THE FORBIDDEN MEETING: WHEN COUTURE MEETS BEAUTY

Givenchy

L’INTERDIT EAU DE PARFUM COUTURE EDITION
In 2018 lanceerde Givenchy haar nieuwe parfum L’Interdit Eau de Parfum. Een waar eerbetoon aan gedurfde vrouwelijkheid.
In 2019 introduceert Givenchy een collectors item, gehuld in kant. Een exclusieve couture interpretatie als een eerbetoon aan de creaties van het huis Givenchy.

Givenchy nodigt vrouwen uit om uit hun comfort zone te stappen
Om vrijheid en verboden sensaties te omarmen. L'Interdit is een parfum om ons eraan te herinneren dat lef soms de sleutel tot vrijheid is en je dagelijkse routine te doorbreken.

Een prachtig, fearless parfum. Ongelofelijk elegant. Een nieuw soort vrouwelijkheid.
De intensiteit geboren uit contrasten. Een verboden mix van een witte bloem en een donker akkoord. De schokkende kant van chic. Gecreëerd door meester-parfumeurs Dominique Ropion, Anne Flipo en Fanny Bal, onthult L'Interdit een bloemig wit boeket van Oranjebloesem, Jasmijn en Tuberoos. Aardse donkere tonen daarentegen zijn afkomstig van Vetiver en Patchouli.De flacon is bedrukt met het iconische 4G logo met een zwart kanten afwerking, deze komt ook terug in de omverpakking van de Couture Edition van L'Interdit Eau de Parfum. De rode binnenkant van de omverpakking is gewaagd, verrassend en draagt de handtekening van Monsieur de Givenchy.

L'Interdit Eau de Parfum Couture Edition is verkrijgbaar in 50ml.

 
 

* Deze actie is geldig van 15 april t/m 28 april 2019 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.