GIVENCHY L'INTERDIT THE THRILL OF THE FORBIDDEN

Givenchy L'Interdit

Givenchy introduceert haar nieuwe parfum L’Interdit. Een waar eerbetoon aan de gedurfde vrouwelijkheid. Verbied jezelf niets en accepteer geen regels.

Givenchy nodigt vrouwen uit om uit hun comfort zone te stappen
Om vrijheid en verboden sensaties te omarmen. L'Interdit is een parfum om ons eraan te herinneren dat lef soms de sleutel tot vrijheid is en je dagelijkse routine te doorbreken.

EEN PRACHTIG, FEARLESS PARFUM. ONGELOFELIJK ELEGANT. EEN NIEUWE SOORT VROUWELIJKHEID.
De intensiteit geboren uit contrasten. Een verboden mix van een witte bloem en een donker akkoord. De schokkende kant van chic. Gecreëerd door meester-parfumeurs Dominique Ropion, Anne Flipo en Fanny Bal, onthult L'Interdit een bloemig wit boeket van oranjebloesem, jasmijn en tuberoos. Aardse donkere tonen daarentegen zijn afkomstig van vetiver en patchouli.

Het ontwerp van de flacon van 2018 is een eerbetoon aan de originele flacon uit 1957. Een object dat van perfectie houdt is tijdloos en modern. Opvallend bescheiden, met een ronde haaksheid en een zachte kracht. De contrasterende matte grosgrain strik en het glanzende 4G-logo maken de flacon elegant. De omverpakking is, natuurlijk, zwart en wit, puur en eenvoudig. De binnenkant van de omverpakking is gewaagd, verrassend en draagt de handtekening van Monsieur de Givenchy.

Het nieuwe Eau de Parfum is verkrijgbaar in 35ml, 50ml en 80ml.

 
 

* Deze actie is geldig van 1 t/m 21 oktober 2018 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.