GWP Exclusieve geuren GWP Exclusieve geuren Ontdek Onze exclusieve geur merken

Maak kennis met de exclusieve geur merken van ICI PARIS XL! De merken Liu Jo, Repetto, Carven, Hollister en Dunhill hebben ieder hun eigen heerlijke geuren-lijn en koop je alleen bij ICI PARIS XL. Tijdelijk ontvang je bij elk van deze merken ook nog eens een fantastische gift! Lees snel verder!

Liu Jo Eau De Parfum
EAU DE PARFUM
Liu Jo

Liu Jo Eau de Parfum, het DNA van de Italiaanse fashion gevangen in een verbijsterend chique geur voor modern vrouwen. Een subliem sprankelende, fruitig oosterse Eau de Parfum.

 
 
 
DANCE WITH REPETTO
REPETTO

Voortbordurend op de kernwaarden van het merk heeft Repetto 'dans' als inspiratiebron genomen voor een prachtig gechoreografeerd nieuw parfum. De Dance with Repetto, een verfijnd oriëntaals gourmand parfum die je laat dansen!

REPETTO DANCE WITH REPETTO
 
 
 
CARVEN Eau De Parfum
Dans Ma Bulle
CARVEN

Carven Dans Ma Bulle, voor nieuwsgierige en gedurfde meisjes, wetende hoe je Parijse chic en ontspanning kunt combineren. Deze geur biedt een nieuwe verslaving, een concentraat van frisheid, fantasie en sensualiteit.

 
 
 
WAVE FOR HIM
Hollister

Hollister Wave for Him, een energieke fruitige parfum die je uitnodigt om de droom van een eindeloze zomer te beleven. Energieke, frisse topnoten van yuzu en kruidig bamboeloof brengen de opwekkende oceaanbries in dit heerlijke parfum.

Hollister WAVE FOR HIM
 
 
 
Dunhill Eau De Parfum
CENTURY
Dunhill

Dunhill Century, een frisse houtige kruidige geur voor een man met stijl. Een lofzang op de toekomst. Een nieuw moment van helderheid. Een subliem samenspel van design, doorkijkglas, vloeistof en licht.

 
 
*Deze actie is geldig van 31 december 2018 t/m 27 januari 2019 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.