NIEUW! Pure Color Envy Lash.

Ga voor een indrukwekkende kleur en een sublieme glans ... Met de Pure Color Envy Lash Collection, de nieuwste mascaralijn van Estée Lauder, maak je keer op keer een verpletterende indruk. Creëer intense, opvallende looks met de NEW Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara, een schitterende formule die in laagjes kan worden aangebracht met het speciale tweezijdige borsteltje. Het resultaat? Uiterst volumineuze, eindeloos lange en perfect gescheiden wimpers. Voor echt onweerstaanbare kijkers gebruik je de capsulecollectie met alle essentiële oogproducten. Jaloerse blikken gegarandeerd!

Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara
Drie looks. Eén mascara.

Hét geheim voor een ultraverleidelijke blik? De Pure Color Envy Lash Multi Effects Mascara van Estée Lauder. De evenwichtige formule kan makkelijk in laagjes worden aangebracht dankzij het innovatieve, tweezijdige borsteltje. Voor uiterst volumineuze en superlange wimpers. Altijd weer verrassend. Altijd perfect.

Drie spetterende looks met slechts één mascara ... Met het nieuwe tweezijdige borsteltje creëer je in één beweging keer op keer een adembenemend resultaat. Voor maximaal volume gebruik je het uiteinde met nylon vezelhaartjes om de wimpers te liften. Voor waanzinnig lange, perfect gescheiden wimpers neem je dan weer het siliconen uiteinde. Of breng de mascara gewoon met beide uiteinden aan voor pure magie!

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze aanbieding is geldig van 23 oktober t/m 12 november 2017 bij ICI PARIS XL Nederland en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.