Ontgrendel de jeugdigheid van je huid.

Ontgrendel de jeugdigheid van je huid.

Ontgrendel de jeugdigheid van je huid. Revitalizing Supreme + De sleutel tot een stevige, gladde en stralende huid

Ontdek nu Revitalizing Supreme + Nourishing and Hydrating Dual Phase Treatment Oil: Een innovatieve tweefasige behandeling die diep voedende oliën als mango en sleutelbloem combineert met een krachtige, actief revitaliserende essence. De twee fasen blijven gescheiden totdat je ze schudt. Er ontstaat dan een ultralichte textuur die onmiddellijk intrekt, waardoor de huid zijdezacht, glad en soepel aanvoelt, zonder vettig aan te voelen. De tweefasige behandelingsolie verstevigt de huid aanzienlijk en maakt droge lijntjes gladder. De waterfase trekt onmiddellijk in, waardoor de verstevigende en gladmakende actieve bestanddelen diep in de huid worden opgenomen, terwijl de voedende oliën de huid een mooie gloed geven, waardoor de huid straalt.

Hoe te gebruiken: Goed schudden. Doe 's morgens en 's avonds 4-7 druppels in je handpalm en breng het vóór je moisturizer aan op je gezicht en hals.

 
 

*Deze actie is geldig van 22 oktober t/m 11 november 2018 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden. Uitgezonderd cleansers en make-up removers.