ONTDEK DE DSQUARED2 LIFESTYLE

Betreed de extravagante wereld van Dsquared2 met de heerlijke WOOD geuren. Dit merk met Canadese roots is niet meer weg te denken uit de casual modewereld en is vooral herkenbaar door het gebruik van de iconische houthakkersprint en denim.

De WOOD geuren zijn ontworpen rond de eigenschappen van hout en sluiten daarom naadloos aan bij deze herfstperiode. Ze zijn perfect voor moderne mannen en vrouwen met een passievolle en zelfverzekerde persoonlijkheid die leven in het moment: good vibes only.

DSQUARED2

DSQUARED2 WOOD POUR FEMME
Energiek en ultra-vrouwelijk. Framboosblad en Siciliaanse mandarijn gecombineerd met lelietje-van-dalen geven een frisse touch. Verleidelijke osmanthus en jasmijn brengen een sensueel hart naar voren terwijl witte houtsoorten, ceder en ambroxan zorgen voor onmiskenbaar karakter.

ENERGIEK | VROUWELIJK | BLOEMIG

DSQUARED2

DSQUARED2 WOOD POUR HOMME
Krachtig en mannelijk. De geur opent met de frisheid van bergamot, Siciliaanse citroen en gember. Na de verrijking met energieke hartnoten van viooltjes, kardemom en ambroxan laat de geur een moderne blend van witte houtsoorten en karakteristieke vetiver achter.

KRACHTIG | BLOEMIG | HOUTACHTIG

 

Ervaar de excentrieke lifestyle van Dsquared2 en ontdek jouw nieuwe WOOD signature scent!

 

 

*Deze actie is geldig van 12 oktober t/m 8 november 2020 in alle ICI PARIS XL winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.