CURLSMITH

Curlsmith

HAIRCARE BOOST. LAAT JE HAAR STRALEN DEZE ZOMER!

De zomer is het beste seizoen om jezelf opnieuw uit te vinden. De zon geeft je er de energie voor en Curlsmith helpt je hierbij! Curlsmith is speciaal ontwikkeld voor golvend, krullend en kroezig haar. De producten zitten bomvol met frisse biologische en veganistische ingrediënten, die als voeding dienen voor je haar.

Profiteer nu van onze tijdelijke Curlsmith aanbieding: 20% korting op het hele assortiment, om het product te kiezen dat bij jou past!

 

* Deze actie is geldig van 16 juli t/m 12 augustus 2018. Zolang de voorraad strekt. Deze actie geldt alleen in de webshop en is niet geldig in de ICI PARIS XL filialen. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.REVIEWS VAN KLANTEN

 

Op de Curl Smith Conditioning Oirl-In-Cream:

“Dit product gebruik ik nu al 2 maanden en merk al gelijk het verschil. Mijn krullen kregen meer vorm, minder pluis en een gezonde glans. Daarbij laat dit product een fijne frisse geur achter, die je dagen lang nog ruikt. Ik raad dit product zeker aan, maar ook weer niet, anders blijft er niks meer voor mij over! Haha” – Review van N.A. A.

“Ik heb het nu een paar keer gebruikt en het werkt echt heel fijn. Je merkt dat het haar gevoed wordt en duidelijk al minder pluizig is na pas 2x gebruiken. Ook krijg ik er echt meer en mooiere krullen van. Nu ben ik toch ook erg benieuwd naar de andere producten van deze lijn! Het is echt het proberen waard “curly girls”! Er zitten zoveel goeds in dit potje én heel fijn, niet op dieren getest!” – Review van S.B.

“Ik heb gister deze oil in Cream voor het eerst gebruikt. Het ruikt heerlijk tropisch. En mijn haar voelt super zacht aan. Mijn krullen zijn mooi gedefineerd. Je hebt niet veel nodig en je hoeft het niet uit te spoelen. Ik ben nu erg benieuwd naar de andere producten uit deze lijn. Dus ga die zeker ook uitproberen.” – Review van A.M. W.H. V.

Curlsmith how-to video’s

Wil je weten hoe je de producten van Curlsmith kunt toepassen op jouw haar? Bekijk dan onderstaande handige how-to video’s! In elk van deze 2 video’s zie je 3 mooie kapsels voor krullend haar en hoe je dit makkelijk bij jezelf kunt creëren, met het gebruik van Curlsmith!

CURLSMITH STAP 1
CURLSMITH STAP 2