Top banner

Onze winkels zijn weer open

Op het moment dat we onze winkels op eigen initiatief hebben gesloten, vonden we dat de beste en meest verantwoorde keuze om de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen. Inmiddels zijn er heldere richtlijnen over hoe we wel open kunnen zijn binnen de anderhalve meter. Dat is de reden dat we hebben besloten om onze deuren weer voor je te openen. De winkels zijn weer geopend volgens de reguliere openingstijden, met uitzondering van de koopavonden. Bekijk hier de openingstijden van onze winkels.

Ook nu staat de veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers voorop. Shoppen zal dan ook wel wat anders gaan dan je voorheen gewend was. Net als op alle andere plaatsen in Nederland houden we ook in de winkel allemaal 1,5 meter afstand. Om te voorkomen dat het te druk wordt, vragen we je om zoveel mogelijk alleen naar onze winkel te komen. De Beauty Advisor bij de entree bepaalt hoeveel klanten er tegelijk naar binnen kunnen. Het kan dus zijn dat je even buiten moet wachten. We hebben een hygiënestation vooraan in de winkel om je handen te desinfecteren. Verder vragen we je om te winkelen met een mandje. We weten dan zeker dat er niet te veel mensen tegelijk in de winkel zijn.

Wil je een nieuwe geur ruiken? Voel je vrij om de testers te pakken en te proberen. Wil je een nieuwe crème testen of een nieuwe kleur proberen? Dat kan! Onze Beauty Advisors zullen de testers voor je pakken en gebruiken. Ook vragen we je om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Omdat jij niets aanraakt (en andere klanten ook niet) kunnen we allemaal veilig shoppen. Op deze manier kunnen we jouw gezondheid én die van onze medewerkers zo goed mogelijk waarborgen.

Natuurlijk kun je voor al je beauty aankopen ook nog steeds terecht in onze webshop en de app. Omdat het nog steeds erg druk is, kan het zijn dat je bestelling iets later geleverd wordt dan je gewend bent. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Ook kun je gebruik maken van onze Click & Collect service: je bestelt je producten online en haalt ze daarna op in jouw eigen ICI PARIS XL.

Alvast bedankt voor je begrip en je medewerking!