Top banner

Vanaf heden zijn al onze ICI PARIS XL winkels in Nederland tijdelijk gesloten


Ook wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet. In lijn met de huidige maatregelen, zijn onze winkels in Nederland vanaf dinsdag 15 december tot nader order gesloten.


Onze webshop blijft open

Online blijven we 24/7 voor je klaarstaan met ons assortiment beautyproducten, gratis verzending & retournering en gratis cadeauverpakking. Zo kom jij nooit zonder je beauty-essentials te zitten en kan je in alle veiligheid je kerstcadeaus aankopen, ook als je thuis blijft. Al je aankopen doe je gemakkelijk en snel via onze webshop of de ICI PARIS XL-app.

Door de enorme toename van het aanbod kan de bezorging van je pakket langer duren. Postnl kan op dit moment geen levertermijn afgeven. Maar we willen er alles aan doen om je pakketje zo snel als mogelijk bij jou te krijgen! Daarom bieden we nu ook een extra service aan: Click&Deliver, waarbij we vanuit onze winkels jouw bestelling of cadeau uiterlijk de volgende dag thuis bezorgen!

We zijn er voor jou

Hulp nodig bij het kiezen? Onze Beauty Advisors blijven voor je klaarstaan en kunnen je vrijblijvend advies geven via een videogesprek op onze webshop! Zo vind je de perfecte dagcrème voor jouw huid, het parfum dat perfect bij je past en het mooiste kerstcadeau, ook op afstand. Ontdek hier hoe het werkt!

Zin in wat ontspannende content? Wij ook! Onze online teams blijven je zoals altijd op de hoogte houden van nieuwe lanceringen, trends en beauty-nieuws. Volg ons op Instagram, like ons op Facebook en neem een kijkje op onze Beauty blog, zo blijf je op de hoogte.

Stay in touch

Zin om gewoon even met andere beauty-lovers zoals jij te praten? Dat kan! ICI PARIS XL heeft namelijk ook een Beauty&YOU Community. Rechtsonder op de website zie je een chat, daar kan je al je vragen stellen tijdens het winkelen, die dan door andere shoppers en Community members worden beantwoord. Je kan ook naar het Beauty&YOU platform gaan, om gezellig mee te praten in de forums of reviews achter te laten van jouw favoriete producten. De Beauty&YOU Community is er speciaal voor jullie, onze klanten bij ICI PARIS XL, om anderen te ontmoeten die net zo gek zijn op beauty als jij. We hope you like it!

Dankjewel voor je begrip en fijne feestdagen!