Top banner

 

 

Kom veilig bij ons winkelen!

We verwelkomen je graag in alle ICI PARIS XL winkels. Om het veilig te houden, zal shoppen er wel wat anders aan toe gaan dan je misschien van ons gewend bent. Hieronder vind je een overzicht van al onze maatregelen!

Opgelet, sommige winkels sluiten iets vroeger dan gewoonlijk. Check zeker even onze aangepaste openingstijden om de meest recente openingsuren van jouw ICI PARIS XL te bekijken!

1. Gebruik een winkelmandje  
Om te voorkomen dat het te druk wordt, vragen we je om zoveel mogelijk alleen naar onze winkel te komen. Op basis van de RIVM-richtlijnen bepalen de Beauty Advisors hoeveel klanten er tegelijk naar binnen kunnen. Het kan dus zijn dat je even buiten moet wachten. Verder vragen we je om te winkelen met een mandje. We weten dan zeker dat er niet te veel mensen tegelijk in de winkel zijn.
  2. Desinfecteer je handen
We hebben een hygiënestation vooraan in de winkel om je handen te desinfecteren.
3. Houd 1,5 meter afstand van elkaar  
Eén van de belangrijkste maatregelen blijft het afstand houden van elkaar. Ook in de winkel vragen we je dus om 1,5 meter te laten tussen jou en andere klanten!
  4. Draag een mondkapje
Het dragen van een mondkapje tijdens je winkelbezoek is verplicht. Onze Beauty Advisors dragen ook een mondkapje.
5. Onze Beauty Advisors helpen je graag  
Wil je een nieuwe geur ruiken of een nieuwe crème testen? Voel je vrij om de testers te pakken en te proberen. Wil je een nieuwe kleur proberen? Dat kan! Onze Beauty Advisors zullen de make-up testers voor je pakken en gebruiken. Ook vragen we je om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Op deze manier kunnen we jouw gezondheid én die van onze medewerkers zo goed mogelijk waarborgen. 
  6. Shop in alle rust en veiligheid online!
Natuurlijk kun je voor al je beauty aankopen ook nog steeds terecht in onze webshop en de app. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Ook kun je gebruik maken van onze Click & Collect service: je bestelt je producten online en haalt ze daarna op in jouw eigen ICI PARIS XL wanneer het jou uitkomt.

Alvast bedankt voor je begrip en je medewerking!

 

folder folder