Bescherm je huid tegen de winterkou!

Clinique

Of je nu in de stad woont, op het platteland of ergens daar tussenin: luchtvervuiling is een deel van je dagelijks leven waar niet aan te ontkomen valt. Begrijpen welk effect luchtvervuiling heeft op jouw huid en weten wat je daar tegen kunt doen is heel belangrijk. Luchtvervuiling kan de huid beschadigen, poriën verstoppen, meer zichtbare rimpels geven, pigmentvlekken veroorzaken en een algeheel doffe, lusteloze huid geven.

Masker 1: een detox voor je T-zone Om vuil en fijnstof dat de poriën verstopt weg te halen ga je op zoek naar een belangrijk ingrediënt: houtskool, dat van nature als een magneet werkt op vervuiling. City Block Purifying Charcoal Clay Mask + Scrub bevat niet alleen natuurlijke houtskool van bamboe, maar ook kaolin-klei dat overtollig talg en sebum absorbeert en op de lange duur de zichtbaarheid van grove poriën vermindert. Breng dit detoxmasker aan op je T-zone (voorhoofd, neus en kin) en op die plekjes waar meer talg wordt aangemaakt dan elders en die daarom gevoeliger zijn voor verstopping.

Masker 2: hydrateer en bescherm je wangen. Versterk het natuurlijke beschermingslaagje van je huid en hydrateer je wangen met het Moisture Surge Overnight Mask. Dit masker zit bomvol hyaluronzuur dat niet alleen verloren vocht aanvult, maar ook de natuurlijke huidbarrière helpt versterken.

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze aanbieding is geldig van 13 november t/m 3 december 2017 bij ICI PARIS XL Nederland en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.