Perfect voor de feestdagen!

Clinique

Op zoek naar een originele make-up look voor het eindejaar? Ga voor iets nieuws, iets gedurfd met deze multidimensionele variant van de klassieke cat eye. Prismatisch purper gecombineerd met zwart als de nacht, aangebracht met hypergrafische precisie zorgt voor net het tikkeltje nodige drama om wat pit te brengen tijdens de traditionele festiviteiten. Zo creëer je de look:

Stap 1: “Prep & prime” je ogen.

Masseer heel zachtjes een hydraterende oogcrème rondom de ogen in cirkelvormige bewegingen. Dankzij deze voorbereiding zal de huid rondom de ogen een zacht canvas zijn waarop je de oogschaduw gemakkelijk en gelijkmatig kunt aanrbengen. Pep-Start Eye Cream helpt om wallen te verminderen, donkere kringen op te lichten en vermoeide ogen te doen oplichten.

 
 

Stap 2: de purperen basis.

Gebruik een oogcontour kwast om de All About Shadow in Purple Pumps, een fel edelsteenkleurig violet violet, aan te brengen op de binnenste helft van je ooglid en langs de binnenste helft van je onderste wimperlijn. In plaats van op en neer te vegen met de kwast kan je de oogschaduw deppend aanbrengen voor meer intensiteit.

 
 Stap 3: Definieer de cat eye vorm.

Om een heel precieze vorm te definiëren, gebruik een stijve, hoekige borstel en de All About Shadow in Stroke of Midnight, een intens, mat zwart. Start in het midden van je ooglid, net boven de huidplooi, waar je bent gestopt met de purperen oogschaduw. Teken een rechte lijn naar de buitenkant, langs de natuurlijke plooi van je ooglid en verleng tot dezelfde hoogte van je wenkbrauw. Vanaf dat punt teken je vervolgens een lijn naar beneden om een driehoekige vorm te creëren: richting de buitenkant van je ooghoek tot aan je onderste wimperlijn. Zet verder en laat geleidelijk vervagen tot in je binnenste ooghoek.

Stap 4: Binnen de lijnen kleuren.

Breng All About Shadow in Stroke of Midnight aan op je oogschaduwkwast en kleur de cat eye vorm in. Ook hier kan je de oogschaduw met een deppende beweging aanbrengen in plaats van te vegen voor een intenser resultaat. Gebruik een schone borstel om de purperen en de zwarte oogschaduw zachtjes te blenden in het midden van je ooglid.

 
 
 Stap 5: Ga voor extra onweerstaanbaarheid met eyeliner.

Versterk de intensiteit van de oogschaduw en voeg extra dimensie toe met een streepje Quickliner for Eyes Intense in Intense Ebony net rond de buitenste hoek van de bovenste wimperlijn.

Stap 6: Creëer weelderige, wulpse wimpers

Gedurfde oogschaduw vraagt even gedurfde wimpers. Voor maximal volume en lengte, breng meerdere lagen High Impact Mascara aan op wimpers boven- en onderaan.

 
 

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze aanbieding is geldig van 13 november t/m 5 december 2017 bij ICI PARIS XL Nederland en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.