NIEUW! NIEUWE Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator

CLINIQUE

Maak je klaar voor de ultieme hydratatie. Clinique intoduceert de NIEUWE Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator, een weldadige gel-crème vochtverzorger die snel wordt opgenomen en een ongeëvenaarde, 72-uurs onafgebroken hydratatie geeft, zelfs na het wassen van je gezicht. Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator vermindert zichtbare fijne lijntjes, schilfertjes en dat gespannen gevoel door uitdroging. De natuurlijke huidbarrière wordt door langdurig gebruik versterkt, net als het vermogen om vocht in te sluiten. En zo krijg je een eindeloos frisse, gezonde en ‘volle’ huid.

Zo werkt deze technologie:

1. Zorgt voor een onafgebroken vochtaanvoer:

De NIEUWE Moisture Surge™ 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator gebruikt Hyaluronzuur om direct een vochtboost van 152% te geven, terwijl bevochtigers dieper in de huid dringen om daar nog meer vocht af te geven voor een huid die er fris, vol en dauwachtig uitziet.

2. Sluit vocht in:

Een Moisture-Holding Super Matrix en Hyaluronzuur vormen samen een soort filmpje om het eigen vocht van de huid te helpen insluiten. Ze leggen een dun onzichtbaar netwerkje over het oppervlak van de huid en maken de huid tegelijkertijd ‘vol en sappig’ van binnenuit. Ze leveren aan het einde van de dag bijna tweemaal zoveel vocht aan de huid af dan voorheen *.

3. Heractiveert de interne vochtbron van de huid:

Geactiveerd Aloë Water en cafeïne helpen de huid zelf een interne waterbron aan te maken zodat deze zichzelf voortdurend opnieuw van vocht kan voorzien. Water wordt vanuit de diepste huidlagen naar boven gebracht zodat iedere laag van de epidermis verzadigd wordt met duurzaam vocht.
 

 
 

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze actie is geldig van 28 mei t/m 17 juni 2018 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.