NIEUW! Dramatically Different Hydrating Jelly

Clinique

Wat is het?
Een 100% transparante, lichtgewicht, olievrije water-jelly die hydrateert, de vochtbarrière van de huid herstelt en de huid dagelijks beschermt tegen vervuiling dankzij de Clean-Shield TechnologyTM.

Wat doet het?

  • Vergrendelt het goede, zoals vocht, en filtert het slechte uit, zoals vervuiling met Clean-Shield Technology.
  • Intens 24 uur durende hydratatieherstel in onze helderste en lichtste vorm - intense hydratatie zonder het gewicht van een dikke crème.
  • De kristalheldere, lichtgewicht formule is doorzichtig en voelt echt gewichtloos aan op de huid, maar biedt nog steeds krachtige 24-uurs hydratatieherstel + bescherming tegen vervuiling.
  • Brengt de vochtniveaus van de huid in balans, zorgt voor direct vocht en 24 uur voor gewichtloze hydratatie, met behulp van glycerine en hyaluronzuur die vocht aantrekken en aan de huid binden. Natural Moisturizing Fact (NMF) -bestanddelen balanceren de water- en lipidenbalans die van nature voorkomt in de huid.
  • Dag na dag: de conditie van de huid wordt verbeterd om alle tekenen van een gezonde huid te onthullen met een nieuwe, schone gloed. De huid voelt gerehydrateerd, puur, fris en glad aan.
  • Snel absorberende, niet-kleverige formule werkt goed alleen of onder make-up.
  • Maakt de huid 87% minder kwetsbaar voor vervuiling door de huid * voor een gezonde, zuivere huid en schone glans (* in-vitrotests voor huidmodellen).
  • Een mengsel van zonnebloemzaadcake, gerstuittreksel en komkommerfruit-extract helpt de vochtbarrière van de huid te herbouwen, zodat deze sterker en veerkrachtiger is voor externe agressors.

Voor wie het is geschikt?
Alle huidtypen

Hoe te gebruiken?
Verspreid 1-2 pompen elke dag over het gezicht / de keel in de ochtend en in de avond. Gebruik alleen of na Liquid Facial Soap en je Clarifying Lotion. Werkt goed alleen en onder make-up.

 
 

*Deze actie is geldig van 17 t/m 30 september 2018 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.