Chloé Signature

CHLOÉ

De rozentuin van Chloé

Al meer dan 50 jaar is het Chloé modehuis hét icoon van natuurlijke, vrouwelijke elegantie en vrijheid. De Chloé-vrouw bezit een ongedwongen elegantie en zelfverzekerdheid. De nieuwe geur van Chloé, Nomade, met eikenmos, mirabelpruim en freesia, is krachtig en tegelijkertijd verfijnd, en symboliseert de wind van de vrijheid.

Wanneer u Chloé Signature Eau de Parfum draagt, de iconische geur van het huis Chloé, waant u zich in de prachtige rozentuin van Chloé. De geur is gebaseerd op de ultieme vrouwelijke geur; de klassieke roos. Fris en romantisch, intiem en sensueel, vol van zelfvertrouwen en onderscheidenheid. Chloé Eau de Parfum is het perfecte cadeau voor uzelf of voor iemand van wie u houdt.

 

* Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze actie is geldig van 30 april t/m 13 mei 2018 in alle ICI PARIS winkels en op iciparisxl.nl. Zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden. In de webshop ontvang je een willekeurig cadeau bij de damesgeur.