CHLOÉ ABSOLU DE PARFUM

CHLOÉ

Vrouwelijk en elegant – Ontdek Chloé Absolu de Parfum

Het modehuis Chloé is in 1952 opgericht door Gaby Aghion. Haar visie was om vrouwen de vrijheid te geven om zichzelf te zijn. De mode is elegant, modern, met verfijnde details en laat de persoonlijkheid van de vrouw die het draagt tot bloei komen. Net als de mode, zijn ook de geuren elegant en vrouwelijk. Chloé Eau de Parfum is gebaseerd op de vrouwelijke geur van de roos en gevat in een elegante flacon met verfijnde verzilverde details en een handgeknoopt lint. Ontdek ook het nieuwe parfum van Chloé; Chloé Absolu de Parfum, verrijkt met kostbare bloemenextracten, waaronder de exclusieve Rosa Centifolia, voor een intensere geurbeleving.

Met een ongekende variatie wordt de tiende verjaardag van de lijn gevierd: Absolu de Parfum. Een onweerstaanbare essence dat de signatuurgeur van Chloé intensiveert. Deze nieuwe geur werd samengesteld door Michel Almairac, die ook de oorspronkelijke geur en de andere Chloé rozen varianten creëerde. Zijn rijke, houtachtige, getextureerde bloemengeur is niet alleen herkenbaar als de Eau de Parfum van Chloé: het is een meer geraffineerde versie ervan. De intensiteit en diepte van de damascenaroos, in de originele geur al aanwezig, wordt versterkt en gecombineerd met een absolu van centifoliaroos uit Grasse. Terwijl vanille-absolu zijn fluwelen, ronde facetten ontvouwt, geeft een vleugje pathoeli de geur extra karakter. De signatuur van Chloé is fascinerender dan ooit.

De lichte amberkleur van het Absolu de Parfum wordt omvat door een flacon met een metalen plaatje in een nieuwe tint. Voor de eerste keer heeft de gewoonlijk verzilverde plaat een koele gouden ondertoon, als van het patina van de tijd. Het beige grosgrain-lint weerspiegelt deze tint, en is, bij wijze van uitzondering voor deze limited edition, gewoven met een goudkleurige draad.

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze aanbieding is geldig van 6 december t/m 17 december 2017 bij ICI PARIS XL Nederland en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt. In de webshop krijg je een willekeurig product toegestuurd. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.