BOSS The Scent Intense, verleiding is nu nog intenser

LANCÔME

Kom dichterbij, bij de extra intense kracht van The Scent. Een boost van zinnenprikkelende ingrediënten en een hoger oliegehalte zorgen voor een intensere ervaring. BOSS The Scent maakt van verleiding een zintuigelijke ervaring. Hoe dichterbij je komt, hoe verslaafder je raakt.

Geur the Scent Intense for Him

Een intensere en zinnenprikkelende interpretatie van BOSS The Scent for Him. BOSS The Scent is de perfecte geur voor een intense, verleidelijke ervaring. The Scent Intense for Him bevat niet alleen de kruidige frisheid van gember maar ook als topnoot kardemom. Naast de verleidelijke geurnoot maninkafruit, een elegant aromatisch vleugje lavendel en de verslavende geur van leer is nu ook volle vanille als basisnoot toegevoegd voor een heerlijke verslavende ervaring.Geur The Scent Intense for Her

Een intensere en zinnenprikkelende interpretatie van BOSS The Scent for Her. Een nieuwe, onweerstaanbare en verleidelijke geur voor vrouwen.

De fruitige geurnoten van perzik met honing, een fascinerende absolue van osmanthus en de donkere cacoabonen breken na verloop van tijd open, voor een heerlijk verslavende ervaring. Naast donkere cacoabonen is nu ook vanille als basisnoot toegevoegd als extra verleidelijk ingrediënt.

Ontdek de intensere kracht van The Scent.

Ontdek de verleiding nu bij ICI PARIS XL

*Helaas is de gift (tijdelijk) niet meer verkrijgbaar in de webshop. Deze aanbieding is geldig van 18 december t/m 31 december 2017 bij ICI PARIS XL Nederland en op iciparisxl.nl, zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen en/of typefouten voorbehouden.