Bijgewerkt privacybeleid
Probeer deze 3 trending make-up looks voor het najaar | ICI PARIS XL

3 trending make-up looks voor het najaar

| Trending Now

Voor dé make-up looks van vandaag gingen we even terug in de tijd ... en daarna volle gas vooruit naar de toekomst. Met deze 3 make-up looks ben jij straks helemaal on trend voor die (Zoom-)meeting!

 

Kan jouw make-up wel een dosis power gebruiken, nu die zalige zomerdagen (bijna) achter ons liggen? Probeer dan eens een van deze krachtige make-up looks vol seventies glam, futuristische furore of romantisch roze tinten. Of je er nu gewoon mee wil experimenteren in de badkamer of ze draagt naar een (virtuele) meeting: deze looks geven jou meteen een stevige dosis zelfvertrouwen. Zo ben jij helemaal klaar voor het najaar!

romantisch roze look
1

Romantisch roze

Dit seizoen zien we niet alleen het leven, maar ook onze make-uptas weer door een roze bril. De kleur roze overheerste eerder al de catwalks van het voorjaar en de zomer, en de vrouwelijke tint is here to stay voor het najaar. Wedden dat jouw mood elke keer weer een boost krijgt als je die vrolijke tint in de spiegel ziet?

Zo creëer je de look:

  1. Breng de roze tinten ‘Optimized’ en ‘Warning’ van het Naked Ultraviolet Palette van Urban Decay aan op je bewegende oogleden en blend mooi uit. Creëer met dezelfde kleur ook een kleine schaduw onder je onderste wimperrand.
  2. Geef je gezicht extra diepte met de zijdezachte Blush ‘Pale Pink’ van Bobbi Brown op je wangen.
  3. Op je lippen staat High Shine Lipgloss ‘301 Transparant’ van BE Creative Make Up prachtig: die voelt comfortabel aan en heeft een extreem glossy finish.
futuristisch blauwe look
2

Futuristisch blauw

Om even te ontsnappen uit deze gekke, nieuwe wereld, haalden modedesigners en make-upartiesten hun inspiratie voor herfst/winter 2020 wel heel ver weg: in de ruimte. De catwalk kleurde in futuristische blauwtinten als iceberg blue, metallic spaceship en uiteraard ‘Classic Blue’, dé Pantone-kleur van dit jaar. Klaar voor de take-off?

Zo creëer je de look:

  1. Breng het 24/7 Glide-on Eye Pencil ‘Roxy’ van Urban Decay aan op de binnenkant van je bewegend ooglid. Blend het goed uit met je vingertoppen of een mak-up brush naar het midden van je ooglid toe. Trek ook een subtiel blauw lijntje op je onderste wimperrand. Zo blijft je look in balans.
  2. Kleur daarna met de tint 'Darkheart' van het Naked 3 Eyeshadow Palette van Urban Decay de buitenhoeken van je oogleden in. Breng ook wat witte oogschaduw aan in je binnenooghoeken: zo lijken je ogen optisch groter.
  3. Voor een extra futuristisch effect breng je de glitteroogschaduw 'Glitterrock' van Urban Decay aan. 
  4. Hul je lippen in Moondust Lipstick ‘Retrograde’ van Urban Decay. Die ziet er heel dramatisch uit, maar brengt toch transparant aan met een zachte kleur en glitterfinish.
seventies vibes look
3

Seventies vibes

Dit najaar staat in het teken van ‘more is more’. Heel wat modellen verschenen op de catwalk in niet één, maar twee van onze favoriete seventies looks: grafische eyeliner en rode lipstick. De enige trend die we liever in de jaren ’70 laten? Overgeplukte wenkbrauwen. Jij kiest liever voor een krachtige brow die deze look meteen naar 2020 tilt!

Zo creëer je de look:

  1. Omlijn je ogen volledig met eyeliner, zoals de Mad Eyes Precise Eyeliner van Guerlain, die een heel precieze punt heeft. Teken vervolgens nog een extra lijntje op zo’n halve centimeter boven je bovenste oogrand en volg daarbij de vorm van je ogen.
  2. Voeg wat extra drama toe met de XXL-nepwimpers Rose 3D Luxury Lashes van Queen Tarzi. Die kan je minstens 20 keer gebruiken, en aanbrengen is makkelijker dan je denkt!
  3. Kleur je lippen in met de iconische lippenstift L’Absolu Rouge Cream ‘176 Soir’ van Lancôme die je lippen hydrateert en voller maakt.