Bijgewerkt privacybeleid
Getest: de nieuwe, frisse moisturizer voor mannen van Clarins

Getest: moisturizer voor mannen (en goed bevonden!)

| Trending Now
getest_robert_1900x1070

De nieuwe Super Moisture Gel van Clarins belooft deze lente dé moisturizer voor mannen te worden. ICI PARIS XL-man Robert testte deze hydraterende gel een maand lang. En…?

Goed bevonden!

Robert (33) is Customer Happiness Facilitator bij ICI PARIS XL. “Ik ben al een skincare-addict sinds mijn tienerjaren. Toen gebruikte ik alleen een hydraterende crème, maar nu kijk ik ook naar anti-aging werkstoffen. Ik was dus superbenieuwd naar de nieuwe moisturizer van Clarins!”

Super Moisture Gel van Clarins is een superfrisse en niet-plakkerige gel. Hij helpt de mannenhuid te beschermen tegen externe factoren én belooft een matte huid in vier weken tijd.

Robert: “Toen ik de gel voor het eerst gebruikte, was ik aangenaam verrast: hij trok supersnel in mijn huid en liet geen vervelend vet laagje achter. Ook zorgde de gel ervoor dat mijn baardhaartjes soepel bleven en comfortabel aanvoelden. Of ik fan ben? Absoluut!”

Tip van Robert

Clarins Super Moisture Gel is een heerlijk product om tijdens de ochtendrush te gebruiken én ’s avonds als verfrissende gel voor het slapengaan. Aanbrengen is makkelijk en gaat supersnel: zeker geschikt dus voor mannen die niet van uitgebreide verzorgingsrituelen houden.”