Bijgewerkt privacybeleid
Ontdek Intimacy Men Classic, de nieuwe geurklassieker voor mannen

Classic is the new cool!

| Trending Now

Het verhaal van Intimacy begon in 2016 en krijgt nu een nieuw hoofdstuk: Intimacy Men Classic. Ontdek deze krachtige geur – nu al een tijdloze klassieker!

Weet jij het nog? Twee jaar geleden kwam Intimacy op de markt, een geur voor échte parfumliefhebbers. Intimacy hult je in luxe, zelfs op een doordeweekse dag. Na de introductie van Intimacy Sheer, Intimacy Noir, Intimacy Nude en Intimacy Pink is er nu eindelijk ook een versie voor mannen. Intimacy Men Classic is een frisse maar krachtige geur met spannende geurnoten. Een geur als ode aan de moderne man!

Stoer & mannelijk

Al vanaf het eerste moment straalt Intimacy Men Classic een krachtige, mysterieuze frisheid uit. De geur nodigt je uit op een reis van ultieme vrijheid. Laat alle overbodige bagage achter, deze geur is alles wat je nodig hebt. Daar moet je lef voor hebben! Die stoere mannelijkheid zie je terug in de vorm van de flacon, die geïnspireerd is op de vorm van een whiskyfles. Daarnaast is de flacon bekleed met leder voor een ultiem gevoel van luxe.

Bergamot, kardemom en cederhout

En dan de geur zelf: wat ruik je eigenlijk? De geur opent met prikkelende, frisse noten van bergamot, roze peper, nootmuskaat en cederhout. In het hart van de geur ruik je kruidige kardemom, steranijs en basilicum. Tenslotte zorgen patchoeli, vetiver en leder voor een warme basis. Fris en kruidig tegelijk: dat maakt van Intimacy Men Classic een mysterieuze, krachtige geur.

Een nieuw avontuur

De campagnefilm is een spannende mini-movie die het verhaal laat zien van een man die door de emoties van het leven gaat. Hij is vastberaden en sterk maar tegelijkertijd ook kwetsbaar. Even komen we heel dichtbij. We zien hoe hij worstelt met zijn verloren liefde, met afscheid nemen. Dan neemt hij een besluit: het is tijd voor een nieuw avontuur. Hij besluit om alles achter zich te laten – en dat levert een spectaculair einde op!