Bijgewerkt privacybeleid
Op zoek naar een valentijncadeau voor hem? | ICI PARIS XL

Deze valentijncadeaus laten zijn hart sneller kloppen …

| Top Topical
Valentijncadeaus voor hem

Wat geef je je man of vriend cadeau op Valentijnsdag? Deze valentijncadeaus hebben allemaal iets extra’s, zodat hij zeker weet: zij houdt van mij!

Wat geef je aan je man of vriend?

Sokken of een stropdas? Nee, die tijd hebben we wel gehad. Als je jouw man of vriend echt blij wilt maken op Valentijnsdag, kies je een cadeau dat zijn mannen-DNA triggert.

Zo zijn de meeste mannen dol op gadgets. Een beautycadeau met geavanceerde technologie zal hem dus zeker aanspreken. Ook nemen steeds meer mannen de verzorging van hun huid serieus. Een high performance cream met actieve werkstoffen is dus ook een goed idee. En wat dacht je van een exclusieve geur? Daarmee laat je zien hoe diep jouw liefde gaat …

Shiseido Men Total Revitalizer Cream
1

Baanbrekende technologie

Neemt jouw man de verzorging van zijn huid net zo serieus als jij die van jou? Dan maak je hem blij met een dagcrème waar wetenschap aan te pas is gekomen. Shiseido Men Total Revitalizer Cream bevat krachtige werkstoffen die zijn huid op celniveau versterken, vitaler maken en zichtbaar verstevigen. Dankzij zijn baanbrekende technologie heeft deze lijn 36 awards gewonnen. En het potje is natuurlijk een plaatje op zijn wastafel!

Neroli Portofino van Tom Ford
2

Geur met cultstatus

Sommige geuren hebben een echte cultstatus: ze zijn tijdloos en hebben een grote fanbase, zonder dat daar heel veel reclame voor wordt gemaakt. Neroli Portofino van Tom Ford is zo’n geur. Het is een herinterpretatie van de klassieke eau de cologne (je herkent direct de intense frisheid van citrusnoten), maar dan met veel meer rijke geurlagen. Een prachtig cadeau voor mannen, dat je zelf óók kunt dragen!

Philips Shaver Series 5000
3

Scheren met turbopower

Tip voor gadget-lovers: Philips Shaver Series 5000 heeft een Multi-Precision-systeem dat de haartjes optilt en lange én korte samen afscheert voor een snelle en gladde scheerbeurt. De turbo-modus geeft je 20% extra vermogen - ideaal wanneer je baard wat zwaarder is. Zelfs verstokte natscheerders gaan overstag, want dit apparaat kun je gebruiken in combinatie met scheerschuim of -gel. En ja: hij mag gewoon mee onder de douche. Dat is een goed begin van je dag!

Aramis Lab Series The Grooming Oil 3-in-1 Scheer en Baardolie
4

Driefasen-verzorging

Dit vindt hij vast en zeker prachtig om te zien: een flacon met drie verschillende olielagen. Wanneer je ze schudt, mengen ze zich tot een rijke, verzorgende vloeistof waarmee je je perfect glad kunt scheren óf je baardharen intensief kunt verzorgen. Aramis Lab Series The Grooming Oil 3-in-1 Scheer en Baardolie is een echt prestigeproduct voor de man die hoge eisen stelt aan zijn verzorging. Ga jij ’m cadeau geven?

Foreo Iris Eye Massager Black
5

Sonische technologie

Gebruikt hij al een oogcrème? Dan weet je dat hij er alles aan doet om wallen en kringen onder zijn ogen te voorkomen. Foreo Iris Eye Massager Black is echt next level als het gaat om oogverzorging. Dit apparaat gebruikt sonische technologie om de oogcontour te ontspannen en zichtbare tekenen van vermoeidheid te verminderen. 30 seconden per oog gebruiken ná het aanbrengen van de oogcrème. Een luxe cadeau met een verbluffend resultaat!